Doe 7 december mee aan het Zoodsma-toernooi !


Op 7 december 2019 wordt wederom het traditionele Zoodsma-toernooi gehouden. Het toernooi is eerder onder andere gespeeld onder de namen als oliebollen- en kerstballentoernooi, maar is na het afscheid van Sietze bij Treffers 9 jaar geleden vernoemd naar hem. Zodoende heeft hij een blijvende herinnering overgehouden aan zijn afscheid bij Treffers. Tot ons grote verdriet is Sietze in maart van dit jaar komen te overlijden. Het wordt derhalve de eerste keer dat het toernooi gespeeld wordt zonder Sietze. 

In de geest van Sietze blijft het toernooi bestaan en ook de opzet van het toernooi blijft ongewijzigd. Het is teamtoernooi bestaande uit 2 spelers, waarbij gekeken wordt naar de sterkte. Winnen is niet belangrijk, het moet een gezellige dag worden met hapjes, drankjes en echte sportiviteit. De afgelopen jaren hadden wij rond de 30 deelnemers, met een mooie mix tussen jong en oud. Wij hopen dan ook dat van alle geledingen binnen de club mensen meedoen, dus van starters tot 55+ plussers en van competitiespelers tot niet competitiespelers. 

Het toernooi begint om 10.00 uur en de eindtijd is afhankelijk van het aantal deelnemers. Inschrijven kan via het formulier in de zaal. Wij hopen zoveel mogelijk leden te treffen op zaterdag 7 december.


De organisatie