Uitslagen van 2 november 2019

BIT 2-Treffers 1 = 4-6.
Gevoed door de aansporingen van coach Jeffrey kwam er een werkresultaat uit. Er is geen grootste vorm aanwezig maar er wordt wel doorgepakt als dat even kan. Hierdoor toch weer een gedeelde plaats drie in beeld. Lucas 1x winst, Ryan en Koen ieder twee en het dubbel.

Essentia 1-Treffers 2 = 7-3.
Volgens coach Albert was er niet veel meer te halen in Bemmel. Essentia is eigenlijk te sterk voor deze klasse maar mist vaak, net als vandaag, hun derde speler. Hierdoor konden Feng, Arvid en Maud ieder scoren en staat het team weer gedeeld op plaats vier in de ranglijst.

ONI 3-Treffers 3 = 8-2.
Iets te dikke nederlaag volgens coach Daniël. Verheugend is dat Indy de weg naar het winnen van wedstrijden weer gevonden heeft. Zij kwam vandaag als eerste op het scorebord. Iddo ook 1x en Stijn ditmaal 0x winst. Hierdoor geplaatst voor de wedstrijden in de poule voor de plaatsen 5 tot en met 8.

Essentia 2-Treffers 4 = 7-3.
Invaller coach Franke moest flink inpraten op zijn manschappen. De Bemmelnaren waren veel beter bij de les dan bij ons en wonnen bijna alle vierde en vijfde games. Team vier zakt nu naar de derde plaats in de ranglijst.

BIT 5-Treffers 5 = 5-5.
Coach Mark komt goed aan bij zijn spelers. De plaats op de ranglijst is gelijk gebleven (vierde). Marnix ondanks pijnlijke knie 2x winst, Ferron ook 2x en één van de dubbels. Anna bleef helaas op de 0 staan.

Essentia 3-Treffers 6 = 7-3.
Coach Yoran dacht vooraf een eenvoudige partij te hebben uitgekozen, maar dat liep anders. Essentia’s kopman voetbalt meestal maar was er vandaag wel bij en dat had gevolgen. Martijn en Maurits verloren hun eerste wedstrijden. Maurits bleef zelfs op de 0 staan net als Thomas. Martijn wist er 1 te winnen. Alleen Luca bleef goed overeind met 2 overwinningen. Het kampioenschap gaat er komen maar dit was wel een waarschuwing.

TVO 4-Treffers 7 = 4-6.
Onder leiding van vaste coach Martijn wipte team 7 over naar de tweede plaats op de ranglijst. Hugo en Stijn gidsten hun team naar de overwinning omdat zij beiden twee wedstrijden wonnen. William pakte 1 wedstrijd. Alleen geen glorie voor de hardwerkende Jelle. William en Stijn wisten ook nog hun dubbel te winnen.

Programma 9 november 2019

Ferron, Luca, Martijn, Lucas W en Stijn V gaan naar het jeugdranglijsttoernooi te Tilburg. Liesbeth Vogelaar en Chris Freriks zorgen voor het vervoer. Vince, Daniël en Jeffrey zorgen voor de coaching. Vertrek 7.45 uur vanaf Treffers.