Kinderfeestje geven?

Leuk alternatief; geef een tafeltennisfeestje bij Treffers

(in plaats van thuis de verjaardag te vieren of naar de film of de dierentuin te gaan!)

Tafeltennisvereniging Treffers in Arnhem-Zuid biedt de mogelijkheid om een kinderfeest op een speelse, sportieve, gezellige en leerzame manier te organiseren. Treffers heeft reeds enige ervaring opgedaan en er komen alleen lovende reacties op ons af. De groepsgrootte kan erg variëren: van enkele kinderen tot een groep van maximaal 30. De leeftijd van de kinderen kan variëren: van 6 tot 16 jaar. We passen de bezigheden aan. De tijdsduur van zo’n feestje kan ook variëren: van 1 uur, 1,5 uur, 2 uur en 2,5 uur.

De kostprijs (huur zaal) hangt samen met de duur: we vragen 20 euro per uur.
Het feest wordt dan door Treffers georganiseerd. We willen van te voren wel graag weten hoeveel jongens en/of meisjes er zijn en hoe oud ze zijn. In principe kan het kinderfeest het hele jaar door plaats vinden, mits de zaal vrij is (geen wedstrijden of trainingen). Het kan overdag: ’s morgens of ’s middag en eventueel ’s avonds.

Een en ander moet natuurlijk van te voren goed afgesproken worden! De hapjes en de drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen en moeten door de feestvierders zelf worden meegebracht. Het is wel gewenst dat -vooral bij jonge kinderen- enkele ouders meekomen voor de begeleiding. Treffers zorgt voor de tafels, de batjes, de balletjes en andere benodigdheden. Ook zal er vanuit Treffers leiding gegeven worden aan het feest door deskundige spelers. Denk er eens over om het verjaardagspartijtje in de Trefferszaal aan de Venlosingel te houden. Het is voor de deelnemers tevens een (nadere) kennismaking met het moderne tafeltennis!

U krijgt er beslist geen spijt van…

Neem hierover contact op met Arnold Steenbrink
Telefoon: 06-37409662
E-mail: alsteenbrink48@gmail.com