Steun Treffers door mee te doen met de Vriendenloterij

Treffers zoekt al jaren naar mogelijkheden om haar inkomsten te vergroten. Dit is zeker de afgelopen jaren niet altijd even makkelijk geweest. In tijden van recessie is het als relatief kleine club lastig te overleven. Gelukkig hebben wij altijd het hoofd boven water kunnen houden en is de club de laatste jaren redelijk stabiel geweest.

Om in de toekomst de accommodatie en de trainingen te kunnen blijven leveren, is geld een belangrijke factor. Treffers is onder andere deelnemer aan de Vriendenloterij. Dat betekent dat jullie met deze loterij onze vereniging kunnen steunen. 50% van ieder lot gaat immers naar de vereniging. De kosten van deze loterij € 14,50 per trekking, er zijn 15 trekkingen per jaar. Op jaarbasis kost deelname aan de Vriendenloterij € 217,50, waaraan de vereniging per lot € 108,75 overhoudt. Jullie kunnen zelf mooie prijzen overhouden aan de deelname.

Wilt u onze vereniging steunen, speel dan mee met de vriendenloterij. Ga naar www.vriendenloterij.nl/clubs en kies voor steun uw club, vereniging of stichting. Je krijgt vervolgens het inschrijfformulier. Vul vervolgens alle gegevens in en kies bij welk goed doel wilt u steunen voor de optie: ik steun een club of vereniging naar keuze. Kies daar voor Arnhemse Tafeltennisvereniging Treffers. Let wel goed op dat u de goede Treffers kiest.

Let op, je moet minimaal 18 jaar oud zijn en het blijft een loterij. Toch hopen wij dat jullie als speler of als ouder willen meespelen. Daarnaast mogen andere bekenden als opa’s / oma’s of vrienden of collega’s uiteraard ook meespelen en Treffers een warm hart toedragen.