Starterstoernooi Arnhem 2019.

Starterstoernooi Arnhem zaterdag 26 oktober 2019.

Een gezellige drukte was in het Arnhem op 26 oktober 2019. Alle 20 deelnemers waren zeer bijtijds aanwezig en konden uitgebreid inspelen en de ouders/begeleiders bijpraten. Stipt om 10.00 uur begon toernooileider Albert met het uitleggen van de te spelen systemen en hoe de dag zou gaan verlopen.

Daarna splitste de groep zich in twee nieuwe groepen. 11 spelers uit de starterscompetitie en 9 spelers die nog maar net tafeltennis ontdekt hebben. Iedereen speelde in een poule voorronde wedstrijden. Daarna werden de nummers 1 , 2, 3 en 4 bij elkaar geplaatst voor de finalerondes.

Leuk wedstrijden, spannende wedstrijden, weinig tot geen coaching, maar wel een volgepakte zaal met veel ouders en grootouders. Er werd gespeeld in een geheel ontspannen sfeer, totdat het om de prijzen ging natuurlijk.

Na afloop van de wedstrijden speelden beide groepen nog een rondje rond de tafel (met een aanspeler). Afgerond werd dit spectaculaire evenement met een eigen finale voor de beide groepswinnaars.

De prijswinnaars:

Niet competitie spelers:
1. Timme van Tian
2. Remko van Treffers

Competitie spelers:
1. Luca van Treffers
2. Martijn van Treffers.

Finale rond de tafel:
1. Martijn van Treffers
2. Timme van Tian.

Na afloop ontvingen alle deelnemers de complimenten van de organisatie en een herdenkingsmedaille van de NTTB Afdeling Gelre als organisatie.