Zaterdag 13 oktober en zaterdag 20 oktober.

Uitslagen jeugdwedstrijden van zaterdag 13 oktober 2018.

Scylla 1-Treffers 1 = 10-0.
Auw, leuk gespeeld maar geen schijn van kans. Geen snelle wedstrijd maar toch geen kans op een punt. De tegenstanders waren veel vaster. De laatste wedstrijd van de heenronde zal uitslag geven of het team bij de beste vier of de onderste vier hoort.

Hercules 3-Treffers 2 = 7-3.
Een incompleet thuisteam leverde ons drie punten op. Kes was enigszins hersteld en kon spelen maar niet meer dan één partij. Lucas was wat ongelukkig en kon de vijfde games niet winnen. Het was helaas ook geen Tom dag. Een plaats bij de onderste vier is weg vooruit zonder kopman Rens.

SKF 4-Treffers 3 = 7-3.
Het dubbel viel de goede kant uit en Nick en Koen ieder 1x winst. Ryan is de kopman maar dat kwam er niet goed uit vandaag. Verder veel afleiding vanwege de landelijk spelende teams om hen heen. Ook hier is de onderste vier de weg vooruit.

Hutaf 5-Treffers 4 = 7-3.
Thuis was dat een 1-9 nederlaag dus dit was een goed resultaat tot stand gekomen zonder de inzet van kopman Arvid.  Maud, Mathijs en Meindert wonnen ieder 1 wedstrijd. Er zit wat meer in het team dan de stand van dit moment. Onderkant van de middenmoot is de placet o be.

Velp 1-Treffers 5 = 4-6.
Dat is een vooraf niet verwachte uitslag en zorgt er voor dat het vijfde zich goed ingespeeld heeft in de derde klasse. Feng was de kopman met 3x winst. Felix voor het eerst met 2x winst en 1x winst voor de hardwerkende Max. Het dubbel kan nog wat beter.

Hutaf 7-Treffes 6 = 8-2.
Ook hier een beter resultaat dan thuis want dat was 0-10. 2x winst van Indy. Lucas was helemaal in the mood maar kon het nog niet bolwerken. Tycho verloor alles in maximale games maar verloor steeds nipt. Was een felle en goede wedstrijd met vele vijfde games.

Zaterdag 20 oktober 2018.

Het jeugdranglijsttoernooi te Hoorn staat op het programma. Jeffrey en Albert gaan als coach op pad met Lucas (junior), Feng (kadet) en Mathijs (pupil). Vertrek om 7.30 uur.