Tom dag.

Zaterdag 6 oktober 2018 = Tom dag.

Dat was zaterdag het geval, het was Tom dag. Naast zijn overwinning in zijn eigen team wist hij drie keer te scoren als last minute invaller in team 1 vanwege de uitval van Yoran. Hierdoor geïnspireerd en door het matte tegenspel van Red Stars 2 geraakte team één tot een lang niet geziene 9-1 thuisoverwinning. Alleen het dubbel viel de verkeerde kant uit. Coach Rik spinde welhaast van tevredenheid, net als Remko en Jean.

Team twee had een vreemde wedstrijd. Een geweldige invalbeurt van Koen met twee winstpartijen en een offday van Lucas. Het dubbel was wel weer goed en die ene pot van Tom en een pot cadeau wegens zieke tegenstander leverde een 5-5 stand op tegen BIT 2. Jeffrey vond het prima zo als coach.

Team drie had de handel vol aan Litac 1. Daniël bleef zijn team aanmoedigen . Dat leverde vele spannende vierde en vijfde games op. Uiteindelijk winst in het dubbel en Ryan en Koen ieder 1x winst. Nick gaat zichtbaar vooruit maar nog geen score, 3-7 was de uitslag.

Team vier had de handjes vol aan de kleine mannen van TVO. Hoewel klein van stuk zitten die vol levenslust, energie en karakter. Men verliest niet graag. Ook in deze pot vele vierde en vijfde games, maar die gingen meestal naar Oosterhout. Man of the match was Arvid met twee puike flink bevochten overwinningen. Maud en Meindert werkten hard maar kregen geen beloning.

Team vijf boekte een regelmatige overwinning op BIT 4. Feng had de leiding met drie goede partijen. Stijn twee en Felix eenmaal winst en het dubbel ging ook goed. Alle vierde en vijfde games gingen naar Treffers, dus het knokken voor de punten was in orde. Vond ook coach Albert.

Voor het eerst sedert lange lange tijd een echte Arnhemse derby. Treffers 6 tegen Tian 2. Met 5 bezoekende ouders en 3 eigen ouders en lek team met begeleider everde dat een levendige en gezellige ochtend op. Alleen Marnix moest 2x capituleren voor de Noorderlingen. Indy en Tycho haalden de volle winst. Een goede 8-2 overwinning in de vierde klas. Coach Jeffrey had een leuke ochtend.

Met dank aan de barmensen zowel ’s ochtend als s’middags.

Programma 13 oktober 2018.
Alle teams spelen uit:
0900 uur Leiden, Scylla 1-Treffers 1, vervoer Rik
1400 uur Terborg, Hercules 3-Treffers 2, vervoer v.d. Kroft
1500 uur, Veenendaal, SKF 4-Treffers 3, vervoer Fiselier
0900 uur, Huissen, Hutaf 5-Treffers 4, vervoer Reef
1300 uur, Velp, Velp 1-Treffers 5, vervoer Albert
1100 uur, Huissen, Hutaf 7-Treffers 6, vervoer de Vries.