Jeugd programma week 5, uitslagen week 3 en 4

Jeugduitslagen week 3 en 4, Programma week 5.

Team 1 wist uit in Belfeld zich staande te houden. Een 6-4 nederlaag met het idee dat daar thuis meer van te maken is. Iedereen kwam op het scorebord. Daarna thuis tegen Gorkum. Dat viel tegen. Een 2-8 nederlaag onder het toeziend oog van inval coach Albert. Er werd zeker tegenstand geboden maar Gorkum was taaier dan vooraf verwacht.

Team 2 zit in de hoek waar de klappen vallen. Met het wegvallen van kopman Rens en de blessure van Kes zijn er wekelijks invallers nodig. Mathijs heeft dapper twee keer ingevallen en ook nog een pot gewonnen. Thuis in Groesbeek tegen SKF een duidelijke nederlaag (nog met Kes) en uit een nederlaag tegen Hutaf 3 levert op een plaats in de onderste helft. Daar zal het team de punten moeten zoeken.

Team 3 speelt in de eerste klas. Dat was vooraf gezien als een uitdaging. Tot  nu toe hoofdzakelijk nederlagen. De 3-7 thuis tegen SKF werd gevolgd door een 4-6 nederlaag uit bij Shot. Iedereen wist te scoren dus dat gaat langzaam de goede kant op.

Team 4 speelde tot nu toe wekelijks in een andere opstelling. Thuis tegen Litac viel het iets of wat tegen. De 2-8 uit bij Shot 2 was een verwachte nederlaag. Als iedereen zich in blijft zetten dan komen er nog wel betere resultaten aan. Max heeft al vaak ingevallen.

Team 5 speelde vorige week tegen SKF en kon daar de eerste overwinnng boeken. Dat was een nuttige opsteker die 8-2.  De week daarna compleet uit bij TCB. Maar dat team staat niet voor niets bovenaan. Alleen kopman Feng kon tegenscoren. Stijn en Felix konden  nu niet tegenpunten.

Team 6 was thuis goed bezig tegen Litac. De 3-7 was iets te weinig. Deze week uit naar Shot. Voor het eerst weer met de lang geblesseerde Indy. Zijn kon er ook niet veel aan veranderen dat Shot te sterk was met 2-8.

De komende week 6 oktober:
10.00 uur thuis
team 5-Cevelum1 en team 6-Tian 2
14.00 uur thuis
team 1-Red Stars 2
team 2-BIT 2
team 3-Litac 1
team 4-TVO 1