Hoorn.

Naar Hoorn.

Daar ging de Treffers equipe naar toe op zaterdag 20 oktober. Feng, Lucas en Mathijs gingen zich meten met hun leeftijdsgenoten die allemaal graag hun B licentie wilden halen. Ter info: Er zijn jeugd A licenties (10-20 spelers per klasse), jeugd b licenties (20-40 spelers per klasse) en al die anderen die jeugdspeler zijn zonder licentie. A & B licenties wil zeggen dat je fanatiek bent en er meer van wilt maken. Met als beloning in mei deelname aan de NK jeugd.

Geen toernooi voor beginners dus daar in Hoorn en dat was ook zichtbaar in de wedstrijden. Lucas streed wat te veel tegen zichzelf. Had vaak goede series en goede games en dan was het even weg. Hij kreeg met één overwinning geen loon naar werken. Want hard gewekt dat heeft hij,

Feng begon met een serie te sterke tegenstanders. Dan duurt het even voordat er iemand voorbij komt tegen wie je niet een vijf punten per game kunt maken maar waar er echt kansen zijn. Door het goed vol te houden tot het einde wist hij uiteindelijk zesde te worden in zijn poule van acht. Feng heeft ook geleerd dat je veel eten en drinken mee moet nemen en je moet eten als  je tijd hebt wanneer dat ook maar is.

Mathijs was tweede geplaatst en was daardoor wat gespannen. Met 5 overwinningen en 2 nederlagen plaats drie in de poule en dus dit keer niet door naar de halve finales. Over inzet had niemand iets te klagen. Nu even nadenken over de weg vooruit en hoe bepaalde spelers aan te pakken. Dat komt goed.

Jeffrey en Albert wisten op een enkele wedstrijd na alle partijen van begeleiding te voorzien. Vivian zorgde voor de logistieke, moederlijke en vrolijke ondersteuning en is daarvoor hartelijk bedankt.