Verslagen 24 november en programma 1 december.

Verslag jeugd wedstrijden 24 november 2018.

Treffers 1-SVE 2 = 7-3.
Uit was dat een overwinning dus thuis … Het resultaat kwam niet vanzelf. Daarvoor was de tegenstand uit Utrecht toch wat te taai. Maar een door de interlands van de afgelopen geïnspireerde Jean liet niets aanbranden en is op dit moment de kopman van het team. Hij 3x, Remko degelijk 2 x en Yoran 1x plus dubbel zorgden voor de koppositie in deze playdown ronde.

Treffers 2-Zevenaar 1 = 8-2.
De wedstrijd waar de knop van de bloem open ging. Er waren zeer veel vierde games en een enkele vijfde game nodig voor het resultaat er was. Strijd en plezier wisselden elkaar af. Het had toch iets van een derby qua overigens sportieve sfeer in de druk bezochte zaal. Kes liet zien wat hij kan als hij helemaal fit is en scoorde 3x keurig ! Tom en Lucas kwamen ieder hard werkend tot 2x winst plus het dubbel. Een prima resultaat.

Treffers 3-SKF 4 = 6-4.
In een gelijk opgaande partij wist het derde team de bovenhand te verkrijgen mede dankzij een ongeslagen Koen. Ryan komt elke week beter in vorm en pakte 2x winst. Nick helaas 0x zodat het dubbel het verschil maakte . Plaats vervangend coach Nico heeft zich prima vermaakt.

Treffers 4-Shot Wageningen 1 = 4-6.
Onder de ogen van oud trainer Peter liet team 4 zien dat er progressie te zien is. Arvid droeg zoals gewoonlijk het team. Door de winst van Maud en het dubbel kwamen er vier punten op het score bord. Meindert was ook zeer dicht bij winst.
Het was een drukbezochte en sfeervolle middag bij Treffers.

Treffers 5-Sc Velp 1 = 7-3.
Dit mag een teamresultaat genoemd worden. Want Max, Feng en Felix wonnen ieder 2x en samen het dubbel. Uit was het 6-4 met een topscore van Feng. Dat alle teamleden vooruit gaan is was goed zichtbaar.

Treffers 6-Shot Wageningen 3 = 4-6.
De partij waar Indy haar vooruitgang liet zien. Mondje dicht en goed presteren, dat laat zich zien. Tycho en Marnix konden alleen in het dubbel een bijdrage leveren. Dat had ook anders uit kunnen gaan als de vierde en vijfde games onze kant uit waren gegaan maar dat lieten de Shotters niet toe.

Met dank aan de barmensen Els en Tomas en alle coaches die hard gewerkt hebben.

 

 

 

Programma 1 december 2018.

De laatste ronde van het najaar. Alle teams spelen uit.

12.30 uur, Venray, Red Stars 2-Treffers 1, coach en vervoer Rik.
10.00 uur, Ede, BIY 3-Treffers 2, coach Jeffrey, vervoer Willemsen
10.00 uur, Wageningen, Shot 1-Treffers 3, vervoer is Fiselier
13.00 uur, Oosterhout, TVO 1-Treffers 4, vervoer is v.d. Hoogen
10.00 uur, Ede, BIT 4-Treffers 5, coach en vervoer is Albert
14.00 uur, Arnhem, Tian 2-Treffers 6, vervoer is Brouwwer

Iedereen succes en sterkte toegewenst.