Verslag van de jeugdwedstrijden van 5 november 2016

VVV (Leidschendam) 1-Treffers 1 = 7-3
Een vlotte 0-2 achterstand deed de wenkbrauwen van coach Wim lichtjes fronsen. Winston scoorde gelukkig tegen. Daarna liep VVV uit naar 5-1 en dreigde een dikke nederlaag Winston en Jaime konden dit gelukkig verhinderen. Eloij is niet in grootste vorm en moet het hebben van de games die hij op de knok kan pakken. So wie so werd er voldoende met hart en ziel gespeeld. Wat meer punten zou goed zijn voor de moraal van het team.

Herpen 1-Treffers 2 = 0-10
Met dank aan invaller Yoran zag het tweede team kans de druk op TCB hoog te houden. TCB staat tweede met één wedstrijd minder gespeeld. Het zal gericht moeten worden in de thuiswedstrijd Treffers 2-TCB 1.

Westa 1-Treffers 3 = 9-1
Maud is geblesseerd zoals bekend en nu moest Yoran de kansen van het tweede team gaan redden. Hartelijk dank daarvoor namens het tweede. Nick en Koen doen het erg goed met Ryan in de derde klasse, maar komen in de eerste klas nog wel wat tekort. Enig vaste speler Tom wist 1x tegen te scoren.

Treffers 4 was vrij

SKF 6-Treffers 5 = 3-7
Zoals bekend kan Xiang lange tijd niet spelen. Zijn vervanger is Meindert, die eigenlijk pas in januari in een lagere klas mee zou gaan doen. Hij doet natuurlijk heel erg zijn best maar wedstrijden winnen dat zal nog even duren. Giel en Maud lieten er in Veenendaal geen gras over groeien. Ieder 3x en samen het dubbel.

Treffers 6 was vrij.

Programma voor zaterdag 12 november:

10.00 uur: coaches Theo, Nico en Daniel
Treffers 4-BIT 4
Treffers 5-Zevenaar 3
Treffers 6-TVO 1

14.00 uur, coaches Albert, Sjoob en Rik
Treffers 1-Docos 1
Treffers 2-GTTC 1
Treffers 3-BIT 3