Jeugdteams 2 en 4 gaan voor het kampioenschap!

Verslag jeugd wedstrijden 29 oktober 2016.

1. Treffers 1-TTVN: 3-7.
Uit was er een overwinning te vieren. Dat viel vandaag toch iets tegen. Winston is in goed doen en won er twee. Simon wist er eentje bij te maken. Jamie ondanks inzet lukte het hem niet te winnen en ook het dubbel ging verloren. Volgens coach Wim zat er meer in.

2. Treffers 2-Essentia 1: 8-2.
Uit was dat een 4-6 overwinning dus een beter resultaat. Het blijft een race met en tegen TCB 1. In de voorlaatste wedstrijd de ontknoping thuis in de Treffers dome. Het zelfvertrouwen groeit met de week.

3. Treffers 3-Hutaf 4: 5-5.
Yoran is in grootse vorm. Hij won er weer drie. Tom had wat extra werk gedaan van de week en won er één. Invaller van de week was Lucas die niets won maar voor wie wel een wereld open ging. Dank voor de goede spontane invalbeurt.

4. Treffers 4-Hutaf 7: 7-3.
De nummer 2 (Treffers) tegen de nummer 1 (Hutaf). Beide spelers traden aan met een invaller. Giel was de betere invaller en zette dat om met 2 winstpartijen. Nick kreeg migraine en moest het met 1 winstpartij doen. Koen nam zijn team op sleeptouw met 3 overwinningen. Hier lijkt een kampioenschap in zicht te komen.

5. Treffers 5-Shot Wageningen 2: 1-9.
Shot was heer en meester. Die gaan het kampioenschap in deze groep binnenhalen. Xiang ligt er voor lange termijn uit. Inmiddels is Meindert bereid gevonden de rest van de wedstrijden te spelen. Hij heeft erg goed zijn best gedaan. Alleen Giel wist 1 partij te winnen.

6. Treffers 6-SKF 7: 6-4.
Het 6e heeft de tweede plaats te pakken. Alleen Sethone lijkt moeilijk te achterhalen. Lucas was de grote man met 3 overwinningen. Arvid en Feng wisten er alle twee ook één te winnen. Uitstekend werk van onze beginners.
Programma 5 november 2016:

15.00 uur VVV 1-Treffers 1, Wim is chauffeur en coach

13.30 uur Herpen 1-Treffers 2, coach en chauffeur is Rik

13.00 uur Westa 1-Treffers 3, invaller is Koen, vervoer is fam. Kobus

10.00 uur SKF 6-Treffers 5, Meindert i.p.v. Xiang., Chauffeur is Van Veggel.