Jeugd uitslagen 22 oktober 2016

Treffers 1-Taverzo 1 = 5-5.
Het combinatieteam met Cevelum bestond even alleen uit de Arnhem gang aangezien Winston op het laatste moment geblesseerd af moest vallen en Jaimie niet zo snel naar de hal kon komen. De bonus was de invloed van Nigel, die 2 wedstrijden bijstuurde en belangrijk was in het dubbel. Eloy en Simon knokten zich ieder naar 1x partij winst en zowaar, dat leverde een 5-5 tegen de koploper op.

Treffers 2-TT Nijmegen 1 = 10-0.
Franke, Suus, Jeffrey en Rik werken onverstoorbaar verder in de achtervolging op TCB, die nog naar ons toe moeten komen. In ieder geval al weer 1 puntje ingelopen. Rustig verder gaan.

Treffers 3-Hercules 3 = 3-7.
Maud ligt er zoals bekend met een gebroken arm uit. Dit keer was Koen de vervanger en deed dat op schitterende wijze met 1x winst in voor hem twee klassen hoger. Met een beetje geluk had er nog iets meer ingezeten tegen de aanstaande kampioen. Yoran is al weken goed op schot met 2x winst. Tom is zoekende naar zijn vorm. Coach Sjoob was denk ik ook beneden hoorbaar toen Koen zijn partij won.

Treffers 4-Hercules 4 = 9-1.
Alleen Nick liet een 5e game schieten. Het gehele team is met een grote opmars bezig. De topteams zijn in zicht. Dus, wie weet water nog gaat gebeuren.

Treffers 5-TT Nijmegen 3 = 6-4.
Kopman Giel won 3x. Hij miste zowel Xiang wegens een erg vervelende blessure (hoofd) als Maud (lang geleden al verteld dat zij dit weekeinde niet kon). De invallers kwamen uit het 6e, of te wel Feng (o) en Arvid (2x).
Dan ook nog veel 5e gamers, dus genoeg werk voor de drie aanwezige coaches.

Treffers 6-Sethone 2 = 3-7.
Diezelfde Feng (1) en Arvid (2) moesten het samen opknappen tegen titelpretendent Sethone 2. Lucas was er niet zoals al een tijdje geleden afgesproken. Vervelen was dat Ruard er niet bij kon zijn en er zo gauw geen invaller gevonden kon worden.

Programma 29 oktober 2016.

10.00 uur
Treffers 4-Hutaf 7
Treffers 5-Shot W 2
Treffers 6-SKF 7

11.00 uur
Treffers 1-TTVN 1 te Cuijk

14.00 uur
Treffers 2-Essentai 1
Treffers 3-Hutaf 4