Nog steeds twee teams in de race voor de eerste plaats

Verslag van de achtste jeugdronde 12 november 2016.

Treffers/Cevelum 1-Docos 1 = 6-4.
Een bliksemstart van Eloy en Winston leverde een 2-0 voorsprong op. Dat was nog niet eerder gelukt. Het dubbel lukte ook al en zowaar, daar stond een 5-1 voorsprong op het bord. Langzaam maar zeker kwam de mot er toch nog in en eindigde het geheel in een 6-4 overwinning. De volgende keer goed doordrukken na zo’n voorspoedige start. Winston wederom man of the match met 3x winst, Eloy goed op schot met 2x winst. Simon, helaas …

Treffers 2-GTTC 1 = 9-1.
GTTC deed er lang over alvorens zij de zaal konden betreden. De file aan het Nijmeegse plein was daar de oorzaak van. Er zat toch nog spanning in de wedstrijd. Jeffrey moest zijn laatste wedstrijd inleveren. Toch nog wat wat naweeën van de senioren wedstrijd eerder van de week. TCB leverde een 8-2 af. Hierdoor tien punten voorsprong voor ons tweede maar met één wedstrijd meer gespeeld. De volgende wedstrijd is, jaja, Treffers 2-TCB 1. Op 26 november om 14.00 uur is het publiek van harte welkom.

Treffers 3-BIT 3 = 3-7.
Maud wordt node gemist. Yoran ok met twee overwinningen tegen een uiterst strijdlustig BIT 3. Tom pakte zijn wedstrijd mee en dat was goed voor zijn zelfvertrouwen. Invaller Giel deed zeer goed zijn best, maar zag dat dit toch wel een niveautje hoger was.

Treffers 4-BIT 4 = 4-6.
Het vierde verslikte zich in een stug spelend BIT 4. Dat was uit ook al geen makkelijke pot. Coach Nico was goed bij de les en zat zijn manschappen flink op de huid. Ryan en Koen ieder 2x, Nick helaas een 0. Dat wil zeggen plaats drie. Aangezien er geen moeilijke tegenstanders meer in het programma te vinden zijn ligt de route naar plaats één open en geheel in eigen hand. Maar dan moet er wel met meer hart en ziel gespeeld worden in die twee partijen.

Treffers 5- Zevenaar 3 = 4-6.
Giel is in vorm en liet dat herhaaldelijk zien, 3x winst. Maud flink vinnig als zij is pakte 1 wedstrijd mee. Voor Meindert geldt dat het winnen van een partij nu nog niet kan. Wij zijn wel blij dat hij Xiang vervangt en hij doet zeker zijn best.

Treffers 6-TVO 1 = 9-1.
Alleen Feng liet één wedstrijd uit zijn handen glippen. Arvid en Lucas weten wat zij kunnen in deze klasse. Zo te zien wordt dat uiteindelijk plaats twee, tenzij er uit bij Sethone nog een wonder gaat gebeuren.

Programma zaterdag 19-11-2016.
Jeugdranglijsttoernooi te Tilburg, vertrek om 7.45 uur vanaf Treffers.

Programma zaterdag 26-11-2016.
10.00 uur
Treffers 4-Litac 3
Treffers 5-TCB 3
Treffers 6-Litac 4

14.00 uur
Treffers/Cevelum 1-Amsterdam 1 = in Cuijk
Treffers 2-TCB 1 !!!!!
Treffers 3-SMD 2