Update bestuur: verenigingsactiviteiten gestaakt t/m 28 april

Arnhem, 1 april 2020
Beste leden / ouders van leden,
Het zijn vreemde tijden. De hele wereld is in de ban van het corona virus. Het corona virus heeft grote invloed op ons dagelijks leven, zo zijn de horeca en scholen dicht, kappers gesloten, alle evenementen waarvoor een vergunning benodigd is t/m 1 juni afgelast en is de tafeltenniscompetitie beëindigd.
De maatregelen die nu zo’n 2,5 week geleden zijn ingevoerd, sorteren een eerste voorzichtig positief effect, maar wij staan nog aan het begin van de crisis aldus premier Rutte. Het was gisteren dan ook geen verassing dat de maatregelen, die golden t/m 6 april, verlengd zouden worden. Het kabinet heeft besloten om de maatregelen voor nu te verlengen t/m 28 april 2020. Voor ons als Treffers houdt dat in, dat wij t/m 28 april niet in onze speelzaal kunnen sporten.
Wij kunnen als bestuur niet anders dan deze maatregelen opvolgen. Tafeltennis wordt bij Treffers gespeeld door jong en oud, de leeftijden verschillen van 6 t/m 90. Iedereen heeft een andere reden om te sporten, de één wil graag recreatief een balletje slaan, de ander is fanatiek en wil wedstrijden winnen, weer een ander vindt de sociale contacten heel belangrijk. Ieder lid heeft een reden waarom hij of zij lid is geworden bij Treffers. Het is dan ook ontzettend vervelend dat dit de komende tijd geen doorgang kan vinden.
Als bestuur van Treffers willen wij iedereen bedanken voor het begrip en veel sterkte wensen de komende tijd. Volg de maatregelen die de overheid genomen heeft op! Een definitieve datum kan het kabinet ons nu nog niet geven, maar wij hopen jullie allemaal weer te zien wanneer dat weer mogelijk is. Bij nieuwe berichtgeving van de overheid, zullen wij jullie weer informeren.
Met vriendelijke groet,
Bestuur van tafeltennisvereniging Treffers Arnhem
Theo Wieland, Nico Wieland & Wim Engelen