Update van het bestuur inzake het corona virus

Arnhem, 28 maart 2020

Beste leden / ouders van leden,

Bijgaand een update van het bestuur inzake het corona virus.

De NTTB en daaropvolgend de afdeling Gelre hebben besloten de voorjaarscompetitie per direct te beƫindigen. Tevens is ook het bekertoernooi geschrapt. Dit is uiteraard jammer, maar in het licht van de huidige situatie een begrijpelijke beslissing. Gezondheid moet op dit moment op nummer 1 staan! De communicatie van de NTTB en de afdeling zijn in de bijlage toegevoegd.

Het kabinet heeft maatregelen genomen tot en met 6 april. Aanstaande dinsdag, 31 maart, komt het kabinet met nieuwe maatregelen. Wij zullen woensdag 1 april opnieuw een mail sturen met de consequenties van de maatregelen voor onze vereniging.

Om toch deze tijd door te komen heeft de NTTB de verenigingen verzocht om leden het spelregelbewijs te laten halen daarom het verzoek aan een ieder om zich de komende tijd te registreren en zijn/haar spelregelbewijs te halen. De NTTB heeft een ieder hierover een bericht gestuurd naar het mailadres waarmee hij/zij ingeschreven staat bij ons in NAS/ledenadministratie, mocht je deze niet ontvangen hebben check dan eerst je spam. Mocht je deze dan alsnog niet ontvangen hebben mail dan naar secretaris@treffers-arnhem.nl zodat we het mailadres kunnen aanpassen . Zie verder https://tafeltennis.nl/jeugd/ga-nu-aan-de-slag-met-tafeltennis-masterz/ en https://www.nttb.nl/opleidingen/scheidsrechters/tafeltennismasterz/

Voor nu blijf gezond en respecteer de maatregelen van het kabinet.

Met vriendelijke groet,
Bestuur van tafeltennisvereniging Treffers

Theo Wieland, Nico Wieland en Wim Engelen

Download hier:

Brief NTTB inzake het coronavirus aan de leden-verenigingen-afdelingen

Brief Afdeling Gelre Coronavirus update 27 maart 2020