Corona update 25 april 2020

Arnhem, 25 april 2020

Beste leden / ouders van leden,

De vorige update dateert alweer van een aantal weken geleden. Wij als bestuur realiseren ons dat de maatregelen jou als lid al enige tijd het plezier in het tafeltennissen ontnemen, echter zijn deze noodzakelijk. Wel wordt er door de bond en ons als vereniging gekeken naar hoe we op termijn onze sport weer kunnen uitoefenen in de aangepaste samenleving.

Inmiddels heeft onze premier afgelopen dinsdag het land opnieuw toegesproken. Het kabinet heeft besloten om de meeste maatregelen te verlengen. Wel is er voor de jeugd een versoepeling van de maatregelen aangekondigd vanaf 29 april. Zij mogen weer georganiseerd buitensport en spel beoefenen(geen wedstrijden) . Kinderen tot 12 jaar kunnen dit samen uitoefenen en voor jeugd tussen de 13 & 18 jaar geldt dat ze hierbij 1,5 meter afstand moeten houden.

Voor tafeltennis betekent dit echter dat er tot 19 mei geen verandering in de huidige situatie is. Binnen sportaccommodaties blijven gesloten. Voor Treffers zal dit dus ook betekenen dat we tot 19 mei niet in onze speelzaal kunnen sporten en onze verenigingsactiviteiten tot deze datum verder zullen moeten staken.

We zullen de ontwikkelingen de komende weken opnieuw moeten afwachten en ons als vereniging verder voorbereiden op 1,5 meter tafeltennis. Als blijkt dat er na 19 mei weer binnen gesport zal worden zal hiervoor een protocol zijn vanuit de sport opgesteld door NOC*NSF/NTTB waaraan we zullen moeten voldoen. Dit moet er voor zorgen dat iedereen veilig en volgens de richtlijnen van het RIVM weer kan sporten.

Als bestuur van Treffers willen wij iedereen wederom bedanken voor het begrip en nogmaals heel veel sterkte wensen de komende tijd. Blijf de maatregelen die de overheid genomen heeft opvolgen! Bij nieuwe berichtgeving van de overheid, zullen wij jullie weer informeren.

Met vriendelijke groet,
Bestuur van tafeltennisvereniging Treffers Arnhem

Theo Wieland, Nico Wieland & Wim Engelen