Uitslagen 9 maart programma 16 en 17 maart 2024.

Uitslagen 9 maart.

landelijk A. Smash Hattem 1/TTVN-Treffers 1 1-9.
De zaken gaan goed in Nieuwegein. Er wordt nagedacht over de kampioenspoule volgend jaar. Halverwege de competitie van onze Stijn 1 punt voor op het team van de andere Stijn uit Huissen. Het is nog niet gedaan.
landelijk C. Treffers 1-Trias/SKF 2 4-6.
Er is niet veel verschil te bespeuren tussen de nummer 3-4-5-6 in deze landelijk C poule. OP dit moment staat Mathijs en zijn mannen zo rond plaats 4/5. Er is ruimte voor verbetering. Mathijs schudde de vrijdagavond perikelen van zich af en wist voor aardig wat thuispubliek 3x te winnen. Marco scoorde als altijd veel 5r gamers en wist er 1 te winnen. Stef wisselde hoogte en andere punten af en is wat zoekende op dit moment.
hoofdklasse. Treffers 2 was vrij.
Op dit moment een keurige 4e plaats. Zou een goed resultaat zijn als deze plaats behouden wordt.
1e klasse. Treffers 3-Hutaf 2 = 6-4.
Een wedstrijd waar de vonken van af spatten. Beide partijen zijn niet gezegend met een teveel aan talent. Dus inzet, goed kijken en doorzetten luidde het parool. Een 2=0 voorsprong deed goed s vermoeden, maar dat viel tegen. Alle 5e games ten spijt stond Hutaf met 2-4 voor. Onze dubbels behoeven nu dringend reparatie zoveel was helder. Op dat punt kwam Stijn de coachstaf versterken en dat hiel om het tij alsnog te keren. In de laatste twee partijen moest het alsnog gedaan worden en dat lukte. Met name Wessel heeft even diep onderin de put gezeten maar kwam toch glorierend boven. Alle drie 2x winst was prettig. Het team staat nu 5e met 1 wedstrijd minder gespeeld en zal zeker nog hoger eindigen.
2e klasse. HTTC 1-Treffers 4 = 8-2.
Het derde punt had voor ons moeten zijn maar Jelle kon de knop hoe een partij te winnen niet helemaal om krijgen. De sfeer is verder prima. Plaats 5 is de stand van dit moment.
3e klasse. Treffers 5-EDE 7 = 4-6.
Wessel en Jacky waren goed op schot met ieder 2x winst. Quinn was voor het eerst sedert weken vrij van blessures en speelde verdienstelijk. Hij komt er aan. Ook dit team staat op plaats 5 halverwege de competitie.
4e klasse. Treffers 6-Getave 2 = 8-2.
Een daverende overwinning. Een dag dat onder leiding van coach Daniel vrijwel alles lukte. Nishad, Anton en Wessel bleven ongeslagen in enkel en dubbel. Rachel won samen met Anton hun dubbel maar verder niet. Het team staat nu vierde in de poule.
onder 13 klasse. Trumelo 2-Treffers 7 = 9-1.
Dat was een beetje een te dikke nederlaag. Er vielen iets te weinig wedstrijden naar onze kant. Luca en Ian hadden meer verdient. Ian wist de eer te redden met 1 overwinning. Cerella begint games te winnen. Per saldo plaats 6 en dast is ok.

Programma 16 maart
Thuis
0930 uur openen doet Daniel, bar in handen van Anja
1000 uur T5-GTTC  2, coach is Renate
1000 uur T6-GTTC 4, coach is Daniel
1230 uur de bar is voor Hilde en Doreen
1330 uur T1-Torenstad 1, coach is Daniel
1330 uur T3-GTTC 1, coach is Albert
Uit
1100 uur, Didam, DSV/Relax 2-T4, 1000 uur vertrek per auto van de familie Mandemaker.
1300 uur, Velp 1-T2, coach is Theo. Vervoer is per fiets
1230 uur, Schaijk, Revanche 4-T7, Maarten is coach en chauffeur.

Programma 17 maart
Marco debuteert tijdens het landelijk A toernooi in Den Haag.