Uitslagen 16 maart en programma 23 maart 2024.

Uitslagen 16 maart.
Middelburg-TTVN/Treffers 1 = 4-6.
Onze Stijn had een lange en late vrijdag in de benen en kon maar 1 wedstrijd in winst omzetten. Jelle en David zorgden voor een solide uit winst. Het team staat op kop 2 punten los.
Treffers 1-Torenstad 1 = 6-4.
Een lawaaïge middag rond het eerste team. Een vlotte 3-1 voorsprong deed veel goeds vermoeden. Liep toch weer anders. Stef begon iets meer tegen zich zelf dan tegen de tegenstanders te spelen en dat veroorzaakte spanning in plaats van de nodige ontspanning. De laatste twee overwinningen maakten weer veel goed. Mathijs en Marco ieder2x en Stef toch wel degelijk 1x winst. Nu weer op plaats drie.
Velp 1-Treffers 2 = 8-2.
Dat is een heel behoorlijke uitslag van team 2. Dit keer met vervangend coach Theo op pad. Het dubbel Max en Anna 1x en Anna die van Marijn won en nog wat 5e games zo her er is zonder meer ok. Nog 1 punt voor op SKF maar die moeten nog 1x inhalen (uit bij Hutaf). Plaats 4 dus.
Treffers 3-GTTC 1 – 5-5.
Uit was GTTC nog nergens maar men heeft inmiddels mentaal bijgeleerd en dat veroorzaakte enige druk aan onze kant. Nienke is inmiddels de kop vrouw nu ook weer met  2 overwinningen. Bence was wat gehaast en bleef op 1 x winst steken. Wessel spookte 2 partijen rond. In zijn laatste wedstrijd kwam de ommekeer met 1x winst. De teams op plaats 3-4-5-6 ontlopen elkaar weinig. Team 3 geeft nog een inhaal wedstrijd tegoed.
DSV Relax 1-Treffers 4 = 3-7.
Thuis was het 8-2 maar met een veel scorende Stijn. DSV gaf zeker weerwerk maar Thomas en Jelle waren goed bij de les en lieten niets aanbranden. Ieder 3x winst en samen 1x dubbel winst is een goed resultaat. Het team doet het goed in de middenmoot.
Treffers 5-GTTC 2 = 4-6.
Dat is al weer beter dan de 3-7 van de uit wedstrijd. Jacky hield zijn hoofd koel en pakte 3 partijen. De zwoegende Quinn gelukkig ook 1x. Minder gelukkig was Wessel die een taaie 5e gamer en het dubbel de verkeerde kant uit zag gaan.
Treffers 6-GTTC 4 = 4-6.
Nog een Groesbeeks team in de zaal. Na een onverwacht vlotte van 2-0 dankzij de steeds beter draaiende Anton en Wesley was de koek een tijdje op. Wesley pakte nog een tweede winst partij en de nog niet helemaal herstelde Nishad 1x. Alleen Rachel bleef helaas op 0 staan.
Revanche 4-Treffers 7 = 9-1.
Een sterk team uit Schaijk die weinig kansen voor de onze over lieten. Ian won 1x en had nog 1x kans maar net niet. Keara en Cerella toonden inzet maar dat mocht niet baten deze keer.

Uitslagen 17 maart
En dan was er nog Marco. Zaterdag aardig bezig in heet eerste jeugdteam. Zondag ging het naar Den Haag waar hij zich melde voor de onder 15 wedstrijden bij de A licenties. Dit was zijn eerste keer, dus nog veel uit te vinden. Iedereen is vast dus het moest komen van doorzetten en volhouden. Dat leverde in ieder geval twee vijfde gamers op en zeker zicht om meer in de toekomst.


Programma 23 maart.
In Zwolle wordt het jeugdklassen toernooi gehouden als side evenent van de NK Senioren voor A licenties. Jonathan, Stef en Mathijs gaan daar als speler heen met Albert en Stijn als coach. Het toernooi begint om 1000 uur. Zaal open om 900 uur. Vertrek vanaf Treffers om 800 uur.
Om 1400 uur te Arnhem de partij TIAN 1-Treffers 2. Anna, Hugo en Max spelen. Coach is Gerrit of Theo.