Uitslagen 7 oktober programma 14 en 15 oktober.

Uitslagen 7 oktober.
Treffers 7-Cevelum 2 = 5-5.
Het eerste gelijkspel is binnen voor dit nieuw geformeerde team. Nishad leidde de weg met 2x winst en samen met Wesley 1 dubbel. Keara en Cerella scoorden bijna in het dubbel. Cerella wilde net als zus graag scoren, maar moet nog even wachten. Keara wist tot haar grote vreugde en die van het team en de coaches voor het eerst 1x te winnen. Mooi resultaat in en leuke wedstrijd.
Zevenaar 2-T treffers 5 = 7-3.
Dat had zomaar een gelijkspel kunnen zijn. Uiteindelijk won Zevenaar terecht. Quinn en Sil ieder 1x winst en Sil met Rachel 1x het dubbel. Zat dus wat meer in dan er uit kwam.
Velp 4-Treffers 4 = 6-4.
Beetje het beeld van de afgelopen weken. Ayaan en Jacky winnen individueel ieder 2 wedstrijden en daarmee houdt het op. Dus in de dubbels is wat meer te halen en de goed spelende Wessel moet loon naar werken krijgen. Voor Anton is er goed spel maar een klasje te hoog.
Treffers 3-Velp 3 = 6-4.
Jonathan voelt zich steeds beter thuis in zijn nieuwe rol en 2x winst. Stijn en Thomas ok met ieder 1x winst. Alleen Jelle was gisteren zoekende. Onder leiding van de altijd positieve coach Gerrit werden ook nog de beide dubbel gescoord, Het team sluipt naar boven.
Westa 1-Treffers 2 = 9-1.
Het type spel van de Westervoorters lig ons tweede niet zo goed. Dat bleek maar weer eens. Dan is met ook nog slijtvast getuige de vijf wedstrijden die men in 5 games wist te winnen. Geen eer te behalen voor coach Romke met Nienke, Marnix, Hugo en Wessel. Diezelfde Wessel wist in ieder geval de eer te reden door de laatste hangpartij winnend af te sluiten, dat weer wel.
Treffers 1-TIAN 1 = 4-6.
Opluchting bij TIANners, die de uitslagen van afgelopen weken met enige vrees  hadden gezien. Alleen Stef bleef goed op de been met 3 overwinningen en 1x dubbel met Max samen. Max begon goed maar miste daarna scherpte. Anna was de hele ochtend op zoek maar kon het niet vinden.

Programma 14 oktober
Thuis
0930 openen is Jeffrey
1000 uur T4-Hercules 2, coach is Nilesh
1230 uur bar is Anna
1330 uur T2-SKF 2, coach is Romke
afsluiten is Albert.
Uit
1030, Dreumel, Trumelo 1-T7, coach en vervoer is Albert
1130 uur, Huissen, Hutaf 2-T3, coach en vervoer is Gerrit.
T1, en T5 zijn vrij.

Programma 15 oktober
De regio ronde van Gelre van de Nationale Jeugd Meerkampen.
1000 uur zaal open, zaal is die van de TTV Zevenaar
1100 uur aanvang wedstrijden
spelers
Onder 19 jaar Stijn V, Mathijs en Stef
onder 13 jaar Jonathan en Jacky
Coaches: Daniel, Vince, Nilesh en Bart