Resultaten 14 en 15 oktober programma 21 en 22 oktober 2023

Resultaten 14 oktober.
T1, niet gespeeld. Blijft een nek aan nek race met Cevelum 1 en op afstand Velp 1.
T2-SKF 2 = 1-9.
Of het aan het type spel lag was niet helemaal duidelijk, maar het tweede was collectief niet in grote vorm. Alleen Marnix wist tegen te scoren. Nienke, Hugo en Wessel scoorden games maar geen punten. Coach Romke houdt de moed er in. Er was redelijk wat publiek van onze zijde te noteren.
Hutaf 2-T3 = 4-6.
Team 3 gaat op de vorig jaar succesvolle weg verder. Vele keren 6-4 brachten toen het onverwachte kampioenschap. Jelle was er niet bij. Jonathan wel en duidelijk aanwezig met 3 overwinningen. Thomas 1x en Stijn 2x. Coach Gerrit ziet de toekomst zonnig in mits met luistert.
T4-Hercules 2 = 4-6.
Coach Nilesh meldde maar weer eens een 4-6 resultaat. 
Wessel scoorde een game maar geen punten. Anton kwam ook tot 0 punten. Ayaan was goed voor twee punten en Jacky eentje. Jacky en Ayaan samen 1 dubbel winst.
T5 was vrij.
Trumelo 1-T7 = 6-4.
De resultaten van team 7 zijn sedert enkele weken duidelijk vooruit gegaan. Luca debuteerde met veel punten en goede inzet, geen score echter. Dat komt nog wel. Nishad was goed voor twee punten. Alleen tegenstandster Merel was iedereen de baas. Wesley won er 1 maar was dicht bij meer. Coach Albert zag het allemaal wel zitten met dit team.
Allemaal dank aan de vervoerders en de barmensen.

Resultaten 15 oktober.
De regio Gelre ronde van de NJM stond op het programma.
Ayaan en Anna waren vooraf al doorgestroomd naar de kwartfinales die op 3 december in Almere gespeeld gaan worden.
Stijn V = was scherp. Ook een 0-2 achterstand tegen Stijn van Hutaf deerde hem niet. Alles gewonnen en als eerste door naar de volgende ronde.
Mathijs zat in dezelfde groep en werd derde. Zonder meer een goed resultaat. Hij staat reserve.
Stef zat ook in die grote poule. Hij had de pech dat hij de kanonnen al vroeg op het programma had staan. Niettemin met een 5e plaats goed gepresteerd.
Jonathan won zowaar van zijn grote vriend Tobias. Hij kwam in een driehoekje uit met Tobias en Oliver en werd daardoor onverwacht tweede, dus ook reserve.
Jacky speelde een hele goede eerste wedstrijd en ook nog een zware partij tegen de latere winnaar Luca Pastoors. Toen was de mentale koek een beetje op. Hij werd vierde.
Het toernooi kende een over het geheel rustig verloop.
De TTV Zevenaar had de zaal fraai aangekleed en kon zich op de dag zelf vermaken met het maken en verkopen van talloze tosti’s. Wij komen graag nog eens terug.
Dank aan coaches Daniel, Bart en Nilesh.

Programma 21 oktober.
Het beginnerstoernooi te Groesbeek.
Lars en Wesley gaan voor het eerst meedoen aan een toernooi dat dit keer in Groesbeek wordt gehouden. Veel plezier toegewenst.

Het C-toernooi te Beverwijk is in de plaats gekomen van hetzelfde toernooi in Hoorn. Zaterdag gaan voor ons op pad Ayaan, Jacky, Hugo, Thomas en Stef. Nilesh en Daniel zorgen voor de coaching. Harry, Ho Ying, Nilesh en Hilde zorgen voor het vervoer.

Programma 22 oktber.
Idem het B-toernooi te Beverwijk. Onze ervaren rotten Anna, Stijn V en Mathijs gaan er heen. Vince en Daniel zorgen voor de coaching. Anke en Vince zorgen voor het vervoer.