Uitslagen 21 en 22 oktober. Programma 28 en 29 oktober.

Uitslagen 21 en 22 oktober 2023.

21 oktober Groesbeek.
De Regio Gelre hield één van haar jeugddagen voor echte beginners tot en met vierdeklassers. Onder leiding van Martijn Spithoven en een groep GTTC/ers werden er spelletjes gespeeld en behoorlijk wat wedstrijden. Namens Treffers deden Lars en Wesley mee. Wesley kon zich goed meten met de middenmoters. Lars ontdekte dat er nog meer kinderen zijn zoals hij. Hij kwam goed aan zijn trekken en wist ook een wedstrijd te winnen. Het super grote rond de tafel spel genoot grote aftrek. Met dank aan papa Klaas en mama Danielle voor hun geduld.

21 oktober Beverwijk.
In de sporthal gelegen tegenover Daniel zijn basisschool was een leuke Treffers delegatie actief in sporthal De Walvis. Stef beet goed van zich af. Hij had plaats twee een tijdje in zicht maar was niet ontevreden met eind plaats 4/5.  Hugo heeft aan het grote toernooi werk gesnuffeld. Om echt mee te kunnen doen is er nog wel wat trainingswerk te doen. In ieder geval een wedstrijd gewonnen. Thomas was mee. Zijn vorige toernooi (OBTK) eindigde met een fraaie finaleplaats. Het niveau van de 19 jarigen op dit toernooi was duidelijk een stuk hoger.
Jacky deed mee aan de onder 13 klasse. Hij was voorlaatste geplaatst en dat was een terechte voorspelling. Hij speelt af en toe de sterren van de hemel maar daarna zakt het soms wat in. Hij moet nog de nodige ervaring opdoen, komt goed.
Ayaan was vooraf als vierde in zijn poule geplaatst. Gesteund door wat extra trainingswerk op vrijdag begon hij goed en kon tot de laatste wedstrijd zijn niveau handhaven. Uiteindelijk kwam hij 1 punt tekort om het toernooi winnen afte sluiten. Hij speelde vrolijk en vrij en dan gaan de deuren open. Tweede plaats en een mooie beker.
Met dank aan onze hardwerkende coaches Daniel en Nilesh. Ook de chauffeurs hartelijk dank voor tijd en inzet.

22 oktober Beverwijk.
Het eerste B jeugdranglijsttoernooi van dit seizoen. Daniel kwam goed uitgerust aan de start na een bezoek aan oma in Heemstede.
Anna als onder 15 jarige  moest een poule delen met de dames onder 17 en onder 19 jaar. Dat was wat te veel van het goede. De inzet als altijd ok maar geen echte winstkansen. Hopelijk de volgende keer met alleen maar leeftijdsgenoten.
Mathijs scoorde incidenteel prachte punten en games en in totaal 1 gewonnen wedstrijd. Hij was niet vast genoeg om met de echte toernooitijgers mee te kunnen komen.
Stijn speelde naar zijn huidige vorm niet alleen verdienstelijk maar ook met zicht op de bovenste plaatsen. Heel wat anders dan een tijde geleden in Assen toen er niets lukte. In deze klasse vele nogal vaste spelers uit de hogere landelijke klassen. Goed gespeeld.
Daniel en wat later ook met ondersteuning van Vince hadden meer dan genoeg te doen. Waarvoor onze hartelijke dank. Ook de chauffeurs dank voor tijd en moeite.

Programma 28 en 29 oktober 2023.
28 oktober.
Thuis
0930 uur, openen is Albert
0930 uur, kantine is Danielle
1000 uur, T7-GTTC 4. Albert is de coach.
1230 uur, bar is Sandra
1330 uur, T2-TCB 1, coach is Albert. Dit is een inhaalwedstrijd.
1330 uur, T3-Shoit Wageningen 1, coach is Gerrit.
Albert sluit af

Uit:
1000 uur, Beuningen, TCB 1-T2, Coach en vervoer is Romke.
1300 uur. Gaanderen, Odion 1-T5. Vervoer van Debbie en Jitske.
1330 uur, Cuijk. Cevelum 1-T1. Coach is Daniel, vervoer in onderling overleg. De kraker in de hoofdklasse jeugd.
T5 is vrij.

Programma 29 oktober 2023.
0930-1600 uur, de cursus tafeltennis trainer 2 bij Treffers. Albert opent.