Uitslagen 30 september programma 7 oktober.

Uitslagen 30 september.
Revanche 4-T7 = 9-1.
De debuterende Nishad wist meteen zijn eerste wedstrijd te winnen. Daarna vele games gespeeld door Wesley, Cerella en Keara maar geen wedstrijd meer gewonnen. Het was zeker een paar keer erg spannend maar De Langenbomers zijn technisch net iets verder. Ten opzichte van de vorige weken worden er door ons spelers per game meer punten gescoord. De vooruitgang is er maar er is nog genoeg te doen.
T5-Ede 7 = 2-8.
Sil en Quinn wisten ieder 1x te scoren. Verder nog genoeg games maar goede en erg vaste tegenstanders hielden meer succes tegen. Tieme en Rachel deden hun best.
T4-Ede 6 = 1-9
Ede heeft een goede nieuwe groep en tot levert stevige competitie op. Goede wedstrijden genoeg maar niet goed genoeg om door te drukken naar winst. Ayaan wist bijvoorbeeld twee keer een 2-0 voorsprong niet te verzilveren. De coach van de tegenstander wist steeds een nieuwe truc te bedenken volgens coach Nilesh. Jacky was maar net hersteld van een weekje ziek zijn en ook Ayaan was niet 100 procent fit. Wessel en Anton lieten zeker niet over zich heen lopen. Alles bijeen een gevoelig lesje spelen tegen iets vastere tegenstanders.
Revanche 2-T 3 = 6-4.
Ook hier ziekmeldingen waardoor de nog niet helemaal fitte Jelle en Stijn samen met coach Gerrit op pad gingen. Jelle 1x en 3x Stijn gaven het beste wat zij hadden. Het gepromoveerde team doe het goed in de tweede klas.
T2-SKF 1 = 2-8.
Niet iedereen van dit team heeft voldoende kunnen trainen de afgelopen weken en dat was enigszins merkbaar. 7x een vierde game en 2x een vijfde game geeft aan dat het team het niveau aan kan maar dat het extr5a beetje minder makkelijk bereikbaar is. Hugo en Marnix ieder 1x. Wessel en Nienke dit keer geen score. Met dank aan coach Romke/
Velp 1-T1 = 2-8.
Alleen Stef liet twee partijen op de nipper liggen. Het team met Stijn en Mathijs als koplopers liet weinig heel van de ambities van de aimabele Velpenaren. Coach Daniel was blij.

Programma 7 oktober

Thuis
0930 uur open Albert
0930 uur bar Anja
1000 uur T1-TIAN 1 coach Daniel
1000 uur T7-Cevelum 2, coach is Jeffrey
1230 uur bar Anna
1330 uur T3-Velp 3, coach is Gerrit
sluiten is Gerrit.

Uit
1000 uur Velp 4-T4, coach en vervoer zijn Nilesh en Renate
1030 uur Zevenaar 2-T5. coach en vervoer is Stephan
1400 uur Westervoort, Westa 1-T2, coach en vervoer is Romke