Uitslagen 3 en 4 februari programma 10 en 11 februari 2024

Uitslagen 3 februari 2024.
T1-TVO/Hutaf 2 = 6-4.
De hele middag een gelijk op gaande strijd met de iets ervarener TVO/Hutaf combinatie. Mathijs kwam bovendrijven als onze kopman met drie overwinningen. Hij moest er af en toe hard voor werken. Marco heeft zijn plaats in het team gevonden en wist 2x te scoren. Stef won er 1 en was daar niet helemaal tevreden mee. Het is nog te vroeg om te zeggen wat het eindresultaat gaat worden. Volgende wedstrijd uit naar Eelde het beste beentje maar weer voor zetten. Het gaat goed in landelijk C.
SKF 1-T2 = 5-5.
Ook hier een gelijk op gaande strijd. De teams deden de hele middag niets voor elkaar onder. Jonathan was de man of the match met 2 overwinningen, Anna en Hugo ieder 1x. Max ondersteunde Gerrit als coach en dat ging goed. Hutaf en Velp gaan voor de titel in de hoofdklas. De rest zit niet ver van elkaar.
T3 was vrij wegens ziekte bij de tegenstander. Wedstrijd wordt nu gespeeld op 17 februari thuis.
SKF 2-T4 = 6-4.
6 wedstrijden gingen tot in de vijfde game. Dat zegt wel genoeg over de strijdlust van ons vierde team. Franke viel in als coach. Een 1-3 voorsprong zag er veelbelovend uit. Maar in de laatste vier wedstrijden trok SKF de zege naar zich toe. 2x winst voor Stijn, 1x voor Jelle en 0x voor Thomas al had hij de meeste 5e gamers. Jelle en Stijn pakten het dubbel. Op dit moment is het team 2e in de 2e klas.
T5-Essentia 1 = 3-7.
Het team was nu compleet, beide coaches waren actief en de supporters waren er weer. Qua sfeer duidelijk in de ochtend de leukste wedstrijd. Helaas was tegenstander Daan letterlijk en figuurlijk een maatje te groot voor onze mannen. Quinn, Jacky en Wessel scoorden alle 1x. Het team speelt nu in de onderkant van de middenmoot derde klasse en dat is een klas hoger dan vorig jaar.
T6-Ede 8 = 0-10.
De drie dames uit Ede lieten er van af het begin geen gras over groeien. Zij waren alle drie zo vast als een huis en niet van plan veel cadeautjes achter te laten in Arnhem. Coach Daniel heeft van alles geprobeerd maar er viel niks te behalen. Alle lof voor de inzet van Rachel, Nishad, Wesley en Anton, dit was een erg goede tegenstander die niet voor niets op kop staan. Volgende keer beter. Met dank aan de supporters.
Cevelum 1-T7 = 6-4.
Vooraf toch wat lichte zenuwen want de eerste wedstrijd was een duidelijke 0-10 nederlaag. Maar niets van dat alles in de wedstrijden te zien. Ian liet zien dat hij al veel heeft opgestoken en won er maar liefst 2. Luca speelde niet onverdienstelijk maar kon deze keer niet scoren. Dat geldt ook voor Cerella. Keara won er eentje en was daar terecht blij mee. Ian en Luca sleepten ook nmog 1 dubbel binnen. De papa’s hartelijk dank voor vervoer en begeleiding. Goed resultaat en niet meer op de laatste plaats.
Dank voor het kantine werk door Yee en Susan ondanks de muis perikelen.

TTVN/Treffers 1
En dan nog onze grote Stijn. Hij is uitgeleend aan TTVN Nieuwegein dat onder de naam TTVN/Treffers 1 in de landelijk A competitie speelt. Doel is zo veel mogelijk wedstrijden individueel en als team te winnen en het team klaar te stomen om volgende jaar in de kampioenspoule te spelen. In de eerste ronde won Stijn 1x. (5-5 tegen Middelburg). In de tweede ronde uit naar Taverzo ging het al beter. Een 3-7 winst is goed. Jelle, David en Stijn ieder 2x en het dubbel. Nu de 2e plaats in landelijk A achter TVO/Hutaf 1. Volhouden maar.

Uitslagen 4 februari 2024.
Jonathan was onze vertegenwoordiger tijdens de halve finale NJM. Hij heeft zich kranig geweerd en een paar bloedstollende wedstrijden gespeeld tegen zijn directe concurrenten. Uiteindelijk werd hij vijfde en dus ondanks goed resultaat niet door naar de finale. Alleen Anna Reef is door naar de finale van de NJM en dat niet voor het eerst. Dank aan coach Gerrit die alle punten samen met Jonathan heeft doorstaan.

Programma 10 februari.
Naar Soest voor het C jeugd ranglijsttoernooi. Spelers zijn Stef, Jonathan en Jacky. Vince en Albert zijn de coaches. Vervoer heen door Hilde en Yee. Vervoer terug zijn Yee en Maaike.

Programma 11 februari.
Naar Soest voor het B jeugd ranglijstoernooi. Spelers zijn Stijn, Anna en Mathijs. Bart en Daniel zorgen voor de coaching. Vervoer heen is Bart. Vervoer terug is Anke.