Uitslagen 10 en 11 februari. Programma 17 februari.

Uitslagen 10 februari.
C jeugd ranglijsttoernooi te Soest.
Vince en Albert zijn op pad geweest met Jacky, Jonathan en Stef.
Stef kwam vanaf ronde 1 niet in zijn favoriete flow. Hij won zeker zijn wedstrijden maar niet genoeg voor plaatsing voor de vervolgronde. Jammer want hard gewerkt.
Jacky heeft bijgeleerd. Het lezen van de tegenstanders is nog wel een opgave, want wanneer doe je nu wat. Hij bleef redelijk rustig en plaatste zich voor de vervolgronde door als nummer 2 door de poule te komen. Een prima plaats bij de laatste 16 was het resultaat en dat is dik voor mekaar.
Jonathan verloor in het vorige rlt toernooi de halve finale en was op zoek naar meer. Dat heeft hij gevonden. Hij kwam mede dankzij zijn goede mentaliteit zonder echte problemen in de finale. Daar liet Luca Pastoors zien dat hij qua talent en techniek verder is. Een 1/3 nederlaag was terecht.
Een prachtige dag met voor Treffers met prima resultaten.

Uitslagen 11 februari.
Was het zaterdag een dag om tevreden over te zijn. De zondag liet nog meer en beter resultaat zien.
Mathijs is nu beter gewend aan het spelen van jeugd ranglijst toernooien. De vorige keer nog2x een 0. Nu twee wedstrijden tegen goede spelers goed gewonnen. Hij komt er aan.
Anna verloor de vorige keer de finale en was op zoek naar meer. Dat ging niet door. In de halve finale was de schuif niet meer zo scherp en minder goede openingen en dan ziet de tegenstander haar kans. De flow had wat langer mogen duren. Kijken of wij voor de NJK B nog iets kunnen verzinnen.
Stijn was tijdens de training al scherp maar zondag ging hij voor het eerst echt los. Grote probleem was alleen hoe te winnen van zijn teamgenoten. Alle andere spelers had hij voldoende lak aan. Dus moest hij Jelle zien te slopen en dat was nog een deurtje te ver. Eens kijken hoe ver hij met de punten is voor de volgende licentie. Goed gespeeld zeggen wij dan.
En dan was er nog eerste teamspeler Marco. Competitie speelt hij voor Treffers. Toernooien voor zijn thuisclub Taflan. Hij won de onder 15 klasse. Een perfect resultaat gezien het feit dat hij pas in zijn vorige toernooi een B licentie wist te veroveren. Prijzen winnen tijdens de carnaval, dat lukt alleen Taflan mensen. Ook een proficiat voor coach Joan, die bllj was met de ondersteuningen van de Treffers spelers en begeleiders.
Coaches en vervoerders hartelijk dank voor de inzet en geniet van de beloningen die wij gekregen hebben van de spelers.

Programma 17 februari.
Twee thuiswedstrijden a.s. zaterdag
12.30 uiur zaal open Albert.
13.30 uur Treffers 2/Tian 1, coach is Gerrit
13.30 uur Treffers 3/TTV Ede 2, coach is Albert.
Team 2 heeft de bar.
Gerrit sluit af.