Uitslagen 27 januari programma 3 en 4 februari 2024.

Uitslagen 27 januari.
De kop is er af. Hier en daar wat ziekte gevallen, verder iedereen op zijn plek en actief. De volgende resultaten zijn er te melden.
Torenstad 1-T1 = 5-5.
Het zelfvertrouwen in het team was vooraf hoog te noemen. De Zutphenaren wensten echter niet te buigen. Zo ontspon zich een alleraardigste wedstrijd waarbij iedereen uitgedaagd werd. Mathijs moest de kop afbijten. Dag ging niet geheel naar wens. Hij moest zich zelf later op de dag terugvinden en dat lukte hem. Marco, Stef en het dubbel bogen de wedstrijd om naar een 1-3 voorsprong. Het echte gevecht moest nog komen. Mathijs 2x, Stef 1x, Marco 1x en het dubbel leverde 5 punten op en genoeg werk voor de komende weken.
T2-Sc Velp 1 = 2-8.
De Velpenaren zijn de gedoodverfde favoriet in de hoofdklasse. Het begin was echter voor ons tweede. Als Jonathan zijn 5e game had kunnen verzilveren dan was een 3-0 voorsprong mogelijk geweest. Nu kwam er een levens lijntje voor de boys van Velp die dat benutten. Max en de herstelde Anna ieder 1x en Jonathan 0. Hugo moest de bank warm houden. De ervaring (lang volhouden) van Velp gaf de doorslag. Leuke wedstrijd met het debuut van coach Gerrit.
GTTC 1-T3 = 2-8.
Bence zit nog in Aruba en Marnix was niet beschikbaar. Dus Wessel met Nienke en coach Albert op pad naar Groesbeek in de 1e klasse. Het begin was nog wat shaky maar naarmate de middag vorderde gingen de Groesbekers niet beter spelen en kregen de onze steeds meer zelfvertrouwen. Een dikke overwinning als eind resultaat met de vaststelling dat het winnen van de niet zo fraaie wedstrijden ook leuk kan zijn.
T4-DSV Relax 1 = 8-2.
Relax is nieuw in de tweede klas en het verschil aan ervaring was duidelijk. Onder leiding van coach Martijn was er alle tijd om de aanwezige technische vooruitgang te laten zien. Goede start. Stijn en Jelle ieder 3x en Thomas 2x winst.
GTTC 2-T5 = 7-3.
Quinn zat in Liverpool voor Pokemon zaken en kon dus niet meedoen. Debuut voor alle spelers in de derde klasse. Coach was Romke voor het eerst bij dit team met steun van de opa en oma van Wessel. In het begin lukte het nog aardig om bij te blijven (2-2 tussenstand). De wedstrijden waren technisch fraai en duurden best lang. De Groesbekers konden later in de middag hun ervaring steeds iets beter uitspelen en dat was af en toe lastig voor onze spelers. Ervaring wil vooral zeggen dat de bal steeds lang in het spel bleef en dan moet je alsmaar doorzetten. Nuttig om op de training straks toe te passen. Met Quinn er bij was het wellicht ietsje closer geweest maar de GTTC-ers waren toch een slagje beter.
GTTC 4-T6 = 4-6.
Ons nieuw geformeerde team in de vierde klas. Individueel ging dat prima aangezien Nishad en Wesley ieder 3 partijen wisten te winnen. Alleen de dubbels moeten nog wat beter. Prima wedstrijd met goed eindresultaat. Coach Albert vond het ok.
T7-Revanche 4 = 0-10.
Onze nieuweling Ian en Luca moesten diep het hoofd buigen voor de spelers uit Revanche. Behalve enkele games was er weinig garen te spinnen. Het Revanche team zal kans hebben om dit keer de titel te winnen. Wij moeten even ademhalen en volgende week weer ons beste beentje voorzetten. Met dank aan coach Jeffrey.
Dank aan Susan voor het invallen achter de bar. Vooral de aandacht voor echte dameszaken was uiterst nuttig.

Programma 3 februari.
Thuis
0930 uur openen Daniel met sleutel van Gerrit of Jeffrey. Yee heeft de bar
1000 uur T5-Essentai 1 met4 coach Romke
1000 uur T6-Ede 8 met coach Daniel
1230 uur de bar is voor Susan
1330 uur T1-TVO/Hutaf 2, coach is Daniel
1330 uur T3-Ede 2, coach is Albert en die sluit ook af.
Uit
1300 uur, Veenendaal, SKF 1-T2, coach en vervoer is Gerrit
1300 uur, Veenendaal, SKF 2-T4, coach is Franke, vervoer is Thomas
1400 uur, Cuijk, Cevelum 1-T7, vervoer en coach is papa van Ian

Programma 4 februari.
Jonathan neemt deel aan de halve finale van de NJM. Die wordt gehouden in Hilversum. Coach en vervoer is Gerrit. Er is beperkt plaats voor supporters.