Tweede ronde jeugdcompetitie zaterdag 24 september 2016

Met een speciaal welkom thuis voor barman Fardis!

Treffers 1-VVV (Leidschendam 1 = 2-8.
Dikke nederlaag en niet onterecht. Er waren zeker kansen richting de 5-5, maar die werden niet binnengehaald. Simon liet een 10-6 voorsprong in de 5e game liggen. Het dubbel was maakbaar, maar lukt niet en zo nog het een en ander. Er werd wel geknokt voor de punten maar niet zo scherp als vorige week. Kopman Eloy werd op dit punt tocht wel gemist door de jongere garde van het team. De coaches Daniel, Wim en Albert hadden het er druk genoeg mee. Alleen Winston bleef overeind met twee overwinningen.

Treffers 2-Herpen 1 = 10-0.
OK, Herpen verscheen met twee spelers, maar was geenszins van plan zich zomaar gewonnen te geven. Hoedje af voor Rik en hele team. Vechtlust en geloof in eigen kunnen gaven de doorslag. Er tekent zich een tweestrijd met TCB 1 af om plaats 1.

Treffers 3-Westa 1 = 6-4.
De letterlijke grote kerels van Westa verschenen wegens file wat laat in de zaal. Vervolgens lieten zij zich niet wegzetten. Alles moest uit de kast getrokken worden om hier een goed thuisresultaat van te maken. Dat lukte Maud, stijgende vorm ! het beste met twee overwinningen. Yoran pakte er ook twee en Tom eentje. Coach Sjoob zat er als vanouds bovenop.

Treffers 5-SKF 6 = 7-3.
Ook hier drie coaches actief, d.w.z. Theo, Nico en Daniel. Dat heeft nut want het 5e team begint zich te roeren. Xiang pakte weer drie punten en dat lukte Giel ook !. Maud de Jong draait ook steeds beter en nam één winstpunt mee. Het team heeft de koppositie overgenomen.

Treffers 4 en 6 waren vrij wegens poules met vijf teams.

Programma zaterdag 1 oktober 2016.

1300 uur, TVO 1-Treffers 6 Oosterhout auto = Jansen Feng
1000 uur, Zevenaar 3-Treffers 5 Zevenaar auto = Janssen Maud
1000 uur, BIT 4-Treffers 4 Ede auto = Paulusma
1000 uur, BIT 3-Treffers 3 Ede auto = Bosman
1200 uur, GTTC 1-Treffers 2 Groesbeek auto en coach = Rik
1200 uur, Docos 1-Treffers 1 Leiden auto en coach = Wim