Zaterdag 17 september 2016 eerste ronde competitie jeugd

TTV Nieuwegein 1-Treffers 1 = 4-6.
Het combiteam samen met Cevelum blijft winnen. Vanuit de hoofdklas, door landelijk C heen nu in landelijk B aangekomen. Winston was de man of the match met drie gedegen overwinningen. Simon twee keer mentaal de beste in de laatste game. Eloy zat er fysiek te ver doorheen om meer dan een keer te kunnen winnen. Een veel belovende start.

Essentia 1-Treffers 2 = 4-6.
Twee oud hoofdklasse teams tegenoven elkaar. Na een leuke fietstocht naar Bemmel moest er ter plekke ook nog gewerkt worden. Franke bekwam het allemaal niet goed en bleef onverwacht op een nul steken. Suus en Jeffrey verkeren in redelijke vorm en lieten niets liggen. Geenmakkelijke start op de weg terug.

Hutaf 4-Treffers 3 = 4-6.
De invaller bij Hutaf haakte helaas na één wedstrijd af. Tom was nog niet in goeden doen. Anders was het wellicht nog iets steviger geweest. Per saldo in ieder geval een gedegen overwinning met Maud 1x en Yoran 2x.

Hutaf 7-Treffers 4 = 6-4.
De enige nederlaag van vandaag. Ryan bewees de vorm van de training tijdens de wedstrijden en kapte twee partijen. Koen kon er eentje aan toevoegen. Nick is nog zoekende al kwam er een aardige topspin uit.

Shot Wageningen 2-Treffers 5 = 4-6.
De Wageningse Simon (Yin) was een te grot obstakel. Maar, 4-6 in deerste uitwedstrijd is helemlaa goed. Giel en Xiang ieder 2x en Maud 1x. Helemaal ok!

SKF 7-Treffers 6 = 4-6.
Ons ex-beginnersteam is geen beginnersteam meere. Zij wilen echt meespelen en lieten dat meteen in Veenendaal zien. Ruard, Lucas en Arvid ieder twee keer winst. Ook hier prima zaken gedaan.

Programma 24 september 2016.

10.00 uur thuis
Treffers 5-SKF 6, coach Theo

14.00 uur thuis
Treffers 3-Westa 1, coach is Sjoob
Treffers 2-Herpen 1, coach is Rik
Treffers 1-VVV 1 (Leidschendam), coach is Albert.