Trainingsweekeinde Treffers 2017

trainen

Voor de vijfde keer op rij werkten de Treffers leden zich in het zweet tijdens het trainingsweekeinde in  de eigen Treffers-dome.  Vrijdag 1 september, zaterdag 2 september en zondag 3 september werkten in totaal 27 spelers aan hun vorm. De conditie trainingen werden geleid door Rik en door Nigel. Albert zorgde voor de rest van het technische werk.

Nieuw in het programma was de uitwisseling met de TTC Gorkum. 4 jeugdspelers onder leiding van de wel bekende Mark Baerveldt van deze TTC hebben zaterdagmiddag meegetraind en daar nawedstrijden tegen Suus en partners gespeeld. Ons eerste scoorde een lichte overwinning op Gorkum, dat binnenkort debuteert in landelijk C. Dat was een mooie opsteker voor onze spelers. De samenwerking met de TTC Gorkum vonden wij erg plezierig!

De sfeer was positief en er is met veel plezier echt goed gewerkt. Het doel was om eenvoudige slagen goed uit te voeren en dat is wonderwel gelukt. Zondagmiddag verscheen Nico om nog even duidelijk te maken wie nu eigenlijk de sterkste speler van de groep was.

Met dank aan alle spelers, de vele ouders die even kwamen kijken, Nigel en Rik.