Trainingsweekeinde Treffers jeugd 2017.

Sedert een aantal jaren traint de Treffers jeugd een heel weekeinde ter voorbereiding op de nieuwe najaarscompetitie. Dat doen wij op een vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit jaar op 1, 2 en 3 september 2017.  Vrijdag van 1900-2100 uur. Zaterdag van 1000-1700 uur en zondag ook van 1000-1700 uur.

Alle jeugdspelers die competitie gaan spelen hebben een uitnodiging voor deze activiteit ontvangen. De trainingen worden gegeven door Albert Janssen. Hij krijgt hulp van Rik Heus en van Nigel Peters zodat er genoeg ruimte is voor interval werk.

Er zijn behoorlijk wat aanmeldingen binnengekomen. Alleen degenen die nog met vakantie zijn hebben nog niet allemaal gereageerd. De senioren hebben wij hier uitgelaten vanwege de uitwisseling met Tian op vrijdag 1 september. Er is zoals altijd voldoende ruimte om te komen sparren, graag zelfs!

Zaterdag 2 september komt de TTV Gorkum op visite. Wij gaan eerst samen trainen en daarna een oefenwedstrijd spelen. Zij gaan ook landelijk C spelen. Leuk meetmoment voor het eerste jeugdteam. De tegenstander wordt gecoached door de ons welbekende Mark Baerveldt (Hutaf).

Een bezoek wordt op prijs gesteld.

 

Albert Janssen.