Verslag jeugdcompetitie zaterdag 16 september 2017.

maud

De NTTB jeugdcompetitie is van start gegaan. De verschillende correspondenten brengen het volgende nieuws.
Hercules 2-Treffers 1 = 8-2. Landelijk C.
Het geheel herstelde en versterkte Hercules 2 wist wat het wilde. Een goede uitslag in de eerste wedstrijd neerzetten. Dat wilden wij ook graag, maar het overlijden van de broer van Jeffrey en het ziek zijn van Suus hielden dat tegen. De coaches waren overigens verrast dat Jeffrey en Suus toch acte presence gaven. Alleen Jeffrey bleek het goede niveau meegenomen te hebben. Kopman Ryan bakte er niet genoeg van en Suus was niet fit. Een terechte uitslag. Het team zal nog flink aan de bak moeten om aan punten te komen.

Litac 1-Treffers 2 = 8-2. Hoofdklasse.
Met invaller coach Milou voor de zieke Albert toog het team naar Lichtenvoorde. Litac was de vorige competitie de grote pechvogel want vooraf gezien de grote favoriet en toen brak hun kopman zijn arm.  De verwachtingen in Lichtenvoorde zijn dan ook hoog. Onze plannen zijn gericht op de plaatsen achter Litac. Een 3-2 tussenstand bood nog volop kansen, maar de einduitslag was toch wel duidelijk. Tom en Yoran wonnen er ieder eentje en zeer onverwacht bleef Jean op de nul steken. De pret in het team was er niet minder om.

Hercules 3-Treffers 3 = 7-3. Eerste klasse.
Coach Daniël meldt dat de beste twee Hercules spelers uit de hoofdklasse komen en dat daar nog niet van gewonnen kon worden. Dat verklaart de uitslag.  De technische details bespreekt hij donderdag met de teamleden. De sfeer in het team is volgens hem goed.

Shot Wageningen 1-Treffers 4 = 5-5. Tweede klasse.
Lucas en Giel wonnen er alle twee twee wedstrijden en samen het dubbel. De oude rot in de tweede klasse Nick had  het nakijken.  Prima resultaat in de eerste uitwedstrijd.

Shot Wageningen 2-Treffers 5 = 6-4. Derde klasse.
Meindert zette zich zeer goed in, maar dit is zoals bekend voor hem een klasse te hoog. Feng wist één partij te winnen. Speelster van de dag werd Maud met drie klinkende overwinningen !

TCB 2-Treffers 6 =7-3. Vijfde klasse.
Het vervoer verliep deze keer goed naar Beuningen waar tevens het debuut van Felix genoteerd kon worden. De voorbereiding tijdens de training op het dubbel betaalde zich uit want twee keer winst in het dubbel. Verder nog een keer winst van Indy