Succes voor Treffers op Gelrese Kampioenschappen jeugd 2017

Koud en glad was het zaterdag 7 januari. De telefoon rinkelde al bijtijds vanwege de nodige afzeggingen. Uiteindelijk wisten twee coaches en negen spelers de Jan Massinkhal te bereiken.

Onder leiding van de coaches Jan Willem en Daniël is er de hele dag goed samengewerkt door de Treffers jeugd. Degenen die er zijn geweest vonden het in ieder geval een leuk toernooi en er was tijd om bij te kletsen.

Resultaten, die waren er ook. Over de dubbels kunnen wij kort zijn, ondanks de voorbereiding konden wij niet bovenin meespelen en hadden dat eigenlijk ook niet verwacht.

Individueel was het vooral voor de toppers de uitdaging om in het hoofdtoernooi terecht te komen. De grote verrassing was van de hand van Lucas. Die de finale van zijn kadettenklas wist te halen. Grote pluim voor Lucas. Zijn teamgenoot Feng bereikte de kwart finale van het pupillen c toernooi en dat was natuurlijk ook dik in orde.

De rest zat in het troosttoernooi. Dat ging als volgt. De finale van de jongens junioren c1 werd gewonnen door Jeffrey. Zijn beste toernooi resultaat tot nu toe. Arvid schopte het in het junioren C2 toernooi tot de halve finale. Koen Paulusma deed hetzelfde in het cadetten C1 toernooi. Meindert kwam in het c2 toernooi één ronde verder en verloor daar van Nick. Nick reikte tot de kwart finale. Suus bereikte de finale van het meisjes AB troosttoernooi en verloor van Channa v.d. Venne (landelijk C). Als toetje en als daverende klap op de vuurpijl bereikte Maud de Jong de finale van het kadetten C troosttoernooi die zij nipt van Britt Cheizoo van Hutaf verloor.
Dat zijn dus vier finalisten waarvan één winnaar. Dat laat zich zien.

Allen, spelers, coaches, ouders enzovoorts dank voor de inzet!