Over toernooien …. en het programma voor de jeugd

Toernooien

Naast het spelen van de competitiewedstrijden zijn de (landelijke) toernooien van groot belang. Hier zijn de nodige ranglijstpunten voor de ELO-rating te halen. Die rating wordt tegenwoordig voor van alles gebruikt. O.a. bij het maken van de competitie indeling is die van belang. Wij zullen volgend seizoen (vanaf mei) met iedereen voor wie dat belangrijk is een persoonlijk toernooiplan maken. Dan weet jij precies waar jij aan toe bent.

Er zijn ook hele leuke toernooien. Die zijn niet verplicht maar goed om ervaring op te doen. Bijvoorbeeld het Maaslandteamtoernooi te Oss, of het TCB en JAB toernooi.

Jeugdranglijsttoernooi Soest 4-2-2017.
Hier kwam alleen Jeffrey aan de start. Hij verloor onverwacht maar terecht van Teun uit Dokkum en dat kostte hem uiteindelijk een plaats in de vervolg ronde. Tegen de nummer één Dave van Doing was hij opgewassen, maar die kwam in de beslissende game te goed met die enorme forehand zwiep door. Inzet goed zoals altijd, maar niet goed genoeg vandaag om een echte rol te kunnen spelen.
B-jeugdranglijsttoernooi Soest 5-2-2017.
Suus kwam niet perfect uit de startblokken met 1 overwinning en daarna door naar het troosttoernooi. Dat het troosttoernooi Suus op het lijf is geschreven dat is al een tijdje duidelijk. Nu kwam het einde in de halve finale, maar dat was natuurlijk dik in orde.

Programma

Zaterdag 11-2-2017 competitie:
thuis, 10.00 uur, coaches Nico en Theo

Treffers 5-GTTC 2

Treffers 6-Litac 2

Treffers 7-Treffers 8

uit:

14.00 Swift Deventer 1-Treffers 1, coach en chauffeur Wim

10.00 Hercules 3-Treffers 2, coach en chauffeur Rik

14.30 Hutaf 4-Treffers 3, coach Sjoob, vervoer per fiets

10.00 SMD 3-Treffers 4, coach Daniel, chauffeur Fiselier

Zondag 12-2-2017

halve finales Nationale jeugdmeerkampen

Suus Duk eerste reserve, nog spannend of zij mee mag doen.