De voorjaarscompetitie is begonnen op zaterdag 28-1-2017

Treffers 1-Tafeltennis Zwolle 1 = 7-3.
Na wat gerommel rondom de opstelling bleek Winston te ziek op te spelen en moest Nigel aan de bak. Dit liep allemaal wonderwel goed af. Eloy was helemaal top met 3x winst, Nigel 2x goed 1x niet goed en Jaimie pakte op mentaliteit en werken zijn partij mee. Een prima start vonden coaches Wim en Albert.

Treffers 2-Hercules 2 = 6-4.
Dit is hoofdklas zoals het hoort te zijn. Er werd scherp gespeeld en het hoofd en het hart moesten in balans blijven. Jeffrey had de leiding en pakte er overtuigend 3. Franke en Suus ieder 1 en het goedgetrainde dubbel 1x. Het gevoel zei dat er iets meer in gezeten had. Rik paste alle trucs toe die hij als coach kan verzinnen.

Treffers 3-ONI 1 = 5-5.
Weer een partij waar helemaal niets mis mee was. Coach en spelers allemaal gedreven aan de slag. Adembenemende wedstrijden en ook sportiviteit genoeg. Yoran is de grote man in dit team 3x winst maar niets cadeau gekregen. De beloning voor Mauds harde werk kwam pas in de laatste partij beloond. Tom had het moeilijk maar wist er ook 1 te pakken. Coach Sjoob was ook beneden duidelijk te verstaan.

Treffers 4-Hutaf 6 = 4-6.
Arvid moest op het laatste moment ingezet worden en liet zien uit het goede hout te zijn gesneden. Geen winst maar prachtige partijen gespeeld. Ryan was goed met 2x winst en Koen met 1x. Ook in deze wedstrijd leuk en strijdbaar tafeltennis. Er viel voortdurend iets te beleven. Volgens coach Daniel zat er ietsjes meer in dan er uiteindelijk uit kwam.

Treffers 5-Tik Hard 1 = 6-4.

Wedstrijd was op verzoek van Tik Hard omgezet van uit naar thuis. In deze wedstrijd pakte Arvid wel een wedstrijd. Giel was goed met 2x winst en man of the match was Lucas met 3x winst in een hogeren klasse. Ook ’s ochtends vroeg viel er veel te beleven.

SKF 7-Treffers 6 = 7-3.

Maud ging voorop in de strijd en won 2x duidelijk. Ook de derde wedstrijd leek haalbaar. Feng had er zin in en dook onder leiding van coach Rik naar alle ballen waar hij bij kon komen, 1x winst. Meindert was zo ontzettend dicht bij zijn eerste winst. Pech dat het net niet lukte.

SKF 10-Treffers 7 = 10-0.

Coach Albert wist zich gesteund door Max, Indy en invaller Thijs. Met ook nog twee echte supporters mee toog het team naar Veenendaal voor de eerste wedstrijd. Allemaal keurig in het Treffers tenue. SKF was net wat sterker. Een iets betere service en de slagen net één of twee keer langer volhouden dat was voor ons te veel vandaag. Technisch zag het er goed uit en alle uitdagingen werden blijmoedig aanvaard. Een prima wedstrijd in de beginnersklasse.

Treffers 8-TCB 2 = 2-8.
Onder leiding van Theo en Nico moesten er veel wedstrijden door Tycho en Kay gespeeld worden. Het was fijn dat zij alle twee het genoegen van de winst mochten smaken tegen TCB, dat iets meer ervaring kon tonen. Ook dit was reclame voor onze sport.

Met dank alle in grote getale opgekomen ouders en supporters. Dit was een erg leuke seizoen start voor Treffers.

Programma:
Zaterdag 5 februari: Jeugdranglijsttoernooi Soest. Ryan en Jeffrey met Albert.
Zondag 6 februari. B jeugdranglijsttoernooi Soest met Suus en Nico.