Resultaten zaterdag 16 april 2016

thumb_DSC_5188_1024SmallCevelum 1-Hercules 2 = 10-0.
Om 17.15 uur kwam het verlossende bericht uit Valkenburg. Falco leidde met 1-0 tegen Heerlen en dus was het kampioenschap in landelijk C binnen ! Een grote triomf voor het samenwerkingsverband Treffers & Cevelum. De overwinning liep iets soepeler binnen dan in de uitwedstrijd toen er nog wat meer 5e games nodig waren. Eloy, Simon en Jaimie ieder 3x en Jamie & Winston in het dubbel leverde een maximaal resultaat op. In één keer door van de hoofdklasse naar landelijk B, Dat laat zich zien. De coaches Wim en Albert toonden zich tevreden.
TOGB 1-Treffers 1 = 6-4.
De vierde plaats is definitief binnen handbereik in deze landelijk A poule. Veel goeds kwam wederom van Nigel, die deze week verre van fit was, maar wel 3x won. Joan wist er ook 1 te winnen. Onno helaas niets behalve goede wil en hard werken.

Cevelum 2-Treffers 2= 1-9.
Onder leiding van coach Rik is er de afgelopen twee weken een behoorlijk herstel zichtbaar geweest na de matige vertoningen tegen Litac en SKF. Meer dan plaats vier zit er nu niet in. De opgaande lijn moeten wij zien door te trekken in het najaar in de nieuwe hoofdklasse.

BIT 3-Treffers 3 = 8-2.
Joey en Tom ieder 1x en Maud 0x. Niettemin net genoeg punten om de vijfde plaats over te doen aan Herpen in deze eerste klasse.

Treffers 4-Revanche 1= 5-5.
Een prima wedstrijd voor Ryan met drie overwinningen o.l.v. coach Daniël. Koen wist er 1 aan toe te voegen en Nick zoekt naar zijn vorm, helaas 0. Verder dan plaats 6 gaan wij deze keer niet komen. De inzet was zonder meer goed.

Treffers 5-Litac 4 = 5-5.
Ook hier een uitschieter van Xiang die keurig 3x won onder leiding van coach Theo.. Giel was vast en won er 2. Goede inzet van Maud maar nog geen winst. Ook hier is plaats 6 in zicht in deze derde klasse.

Treffers 6-DSV Relax 2 = 3-7.
Onder leiding van coach Nico komt Lucas steeds beter los. Hij won er 2. Arvid was erg dichtbij winst en Ruard pakte zijn puntje mee. Wij kijken met vertrouwen naar de nieuwe 4e klas competitie.

Programma 23 april.

De laatste competitieronde:

14.00 uur thuis:
Treffers 1-Tafeltennis Zwolle 1 o.l.v. Francis
Treffers 3-DSV Relax 1 o.l.v. Sjoob

Uit:
13.30 uur Herpen 2-Treffers 6
14.00 uur ONI 2-Treffers 5
16.00 uur Falco 1-Cevelum 1

Vrij: Treffers 2 en Treffers 4.

Programma 30 april.

NK jeugd B licenties:
9.30 uur in de Jan Massinkhal te Nijmegen;
Suus Duk, Onno Wunderink en Nigel Peters.
Coaches: Daniël Sinke en Rik Heus.