In Memoriam Wijnand Falk

_DSC0056 WijnandFalk

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen dat Wijnand Falk maandagavond 18 april 2016 op 66 jarige leeftijd is overleden.

Wijnand werd jaren geleden getroffen door een verschrikkelijke ziekte. Ondanks deze mededeling, de vele operaties en ziekenhuisopnames, bleef hij altijd positief en veelvuldig Treffers bezoeken. Eerst nog als speler en later als toeschouwer. Uiteindelijk heeft hij deze oneerlijke strijd tegen zijn ziekte, ondanks dapper verzet, niet kunnen winnen.

Onze oprechte deelneming gaat allereerst uit naar zijn vrouw Felicity en zijn kinderen Eric en Kim, die veel kracht nodig zullen hebben om dit enorme verlies te verwerken. Maar uiteraard ook naar alle andere naaste dierbaren.

Wij hebben Wijnand ervaren als een man die altijd uitermate gedreven was in alles wat hij deed. Zijn inzet voor Treffers is niet op een A4‘tje samen te vatten. Van het regelen van de jeugdafdeling, zijn bestuurlijke taken en het meedenken aan het beleid, Wijnand was een drijvende kracht binnen de vereniging. Kort geleden heeft Wijnand het bestuur nog ondersteund om de extra ledenvergadering tot een succes te maken. Dit typeerde Wijnand in optima forma, ondanks zijn eigen situatie altijd klaar staan om anderen te helpen.

Wijnand, bedankt dat wij je hebben mogen leren kennen en bedankt voor alles wat je voor Treffers hebt gedaan. Wij zullen je enorm missen.

Namens het bestuur van Tafeltennisvereniging Treffers
Theo Wieland