Jeugd weekeinde 2 en 3 april 2016. Programma 9 april.

Uitslagen zaterdag 2-4.

Treffers 1-Pecos 1 = 1-9.
6x de vijfde game halen en 6x de boot in gegaan. Ondanks is ’s werelds loon zegt men wel eens. Zelfs Nigel kon er maar eentje winnen. Flauw om te zeggen, maar hier zat toch wel wat meer in. Er viel werkelijk niets naar ons toe. De spelers en Daniel deden zonder meer hun best.

Cevelum 1-Hutaf 2 = 7-3.
Het team zit stevig op de route richting het kampioenschap. Volgens de verslaggever ter plekke had Winston er eentje meer moeten winnen. Alle drie (Eloy, Jaimie en Winston) 2x winst en het dubbel. Bram zorgde bij Hutaf voor het meeste tegenwerk.

Hutaf 3-Treffers 2 = 4-6.
Thuis was het nog 8-2 geworden voor Treffers, maar met dit resultaat uit valt ook goed te leven. Coach Rik was gelukkig hersteld. Jeffrey moest wennen aan het tijdelijke materiaal en won 1x. Suus en Franke ieder 2x winst.

Treffers 3-Tafeltennis Nijmegen 2= 4-6.
Een op en neer golvende wedstrijd met veel inzet en prachtige partijen. Joey was de grote man met 3 overwinningen. Hij won ook van de vorig nog landelijk spelende Jelmer. Maud wist onder groot gejuich de hatelijke 0 weg te werken. De overigens goed spelende Tom bleef op die 0 steken.

HTTC 1-Treffers 4 = 6-4.
Heel wat beter dan de thuiswedstrijd! Er zit weer vooruitgang in op de training en dat was in de wedstrijd merkbaar. Ryan en Koen gingen voorop met ieder 2x winst. Nick moest het doen met inzet.

Cevelum 4-Treffers 5 = 7-3.
Het tweemans Cevelumteam liet alleen de drie punten van de niet aanwezige derde spelers aan ons team over. Daar viel niet veel meer van te maken in de derde klasse.

BIT 5-Treffers 6 = 9-1.
Luc wist de 0 van het bord af te krijgen en dat was een flinke opgave tegen deze hoogvliegers. Ruard nam deel aan een debatwedstrijd en werd gemist. Arvid completeerde het team dat het met zijn 2n moest doen.

2016voorjaar-SimonZumach2SmallZondag 3 april.
Simon had zich als enige weten te plaatsen voor de finale van de jeugdranglijsttoernooien voor spelers zonder een A of B licentie. Er vielen bij de junioren 4 B licenties te verdelen. Na het optrekken van de rookwolken bleek Simon op een neuslengte van een B licentie is blijven steken. Hij miste 1 punt voor de finalewedstrijd. Zijn progressie was zichtbaar in het onderdeel knokken om overeind te blijven. Verloren games weren omgezet in gewonnen games en wedstrijden. Er werd niet bij de pakken neergezet maar met open vizier gestreden. Dit was een veld met veel spelers met weinig onderling verschil. Goed gedaan Simon.

 

Programma 9 april.
Thuis 10.00 uur Daniel en Theo zijn de coaches.
Treffers 4-Revanche 1
Treffers 5-Litac 4
Treffers 6-DSV Relax 2
Uit:
13.00 uur TOGB 1-Treffers 1 = Francis
12.00 uur Kluis 1-Cevelum 1 = Wim
10.00 uur SKF 4-Treffers 2 = Rik
Treffers 3 = vrij