Laatste loodjes jeugdcompetitie najaar 2018.

De najaarscompetitie zit er op. Zaterdag 1 december 2018 hebben onze jeugdleden nog een keertje hun kunnen laten zien. In grote lijnen ging dat als volgt.

Red Stars 2-Treffers 1 = 6-4.
Red Stars bracht voor deze wedstrijd nog één keer hun topbezetting achter de tafel en dat was net even te veel voor onze boys. Jean was goed met 3x winst, Remko 1x en Yoran helaas 0x. Per saldo is het team op plaats één van de playdown C groep. Dat is heel wat beter dan vorige keren. Met dank aan Rik voor al het coachwerk.

BIT 3-Treffers 2/GTTC 1 = 6-4.
De 1-3 voorsprong konden de spelers van het tweede niet tot het einde doortrekken. Tom was op schot met 2x winst. Het dubbel liep voorspoedig en Lucas stond ook weer op het scorebord. De afscheid nemende Kes kon helaas ondanks veel goede wil niet scoren. Eindresultaat is plaats twee in de play down groep hoofdklasse. Voorwaar een prima resultaat gelet op al het blessureleed van Rens en Kes. De  prettig verlopen samenwerking stopt omdat Rens nog steeds te geblesseerd is (wij wensen hem sterkte bij het herstel toe) en Kes naar DVSG (voetbal) gaat. Jeffrey dank voor het harde werk als coach en motivator.

Shot Wageningen 1-Treffers 3 =  7-3.
Nick en Koen en het dubbel ieder één keer winst. Ryan helaas niet. Hierdoor toch een beetje onder de maat geëindigd op plaats vier van de play down ronde in de eerste klasse, Coach Daniël kon wegens drukke studiezaken helaas niet mee.

TVO 1-Treffers 4 = 6-4.
Met Mathijs en Arvid ieder twee keer winst was dat geen slecht resultaat. Meindert dit keer tegen de kleine mannen uit Oosterhout helaas geen score. De vooraf verwachte zesde plaats in de tweede klas is waarheid geworden.

BIT 4-Treffers 5 = 7-3.
Met twee in plaats van de geplande drie spelers uit naar BIT in Ede was dit de wedstrijd om plaats vier in de play down derde klasse. Stijn liet zijn progressie zien met 2 overwinningen. Eén van de dubbels viel de goede kant op. Felix was dichtbij, maar kan dit keer niet winnen. Coachgroeten van Albert.

Tian 2-Treffers 6 = 3-7.
Een goed resultaat uit in de stadsderby uit bij Tian. Marnix kan 1x winnen. Tycho was degelijk bezig en won er 2. Lady of the match was Indy die met drie keer winst liet zien klaar te zijn voor hogerop.

De dank van Treffers aan de coaches, spelers, ouders, trainers en barpersoneel die allen een goede bijdrage geleverd hebben aan de afgelopen jeugdcompetitie. De thuissfeer was erg goed en positief in alle weken.