Koningsspelen 2019.

De koningsspelen zijn bij onze buren, de Toermalijn, De Laarhorst en de Anne Frankschool, gehouden op vrijdag 12 april 2019. Treffers was gevraagd hier een rol in te spelen en daar hebben wij gehoor aan gegeven. Onder de bezielende leiding van Hennie Janssen zijn er iets meer dan 130 kinderen geweest.

Er was gemikt op de groepen 5/6.  De kinderen waren weer heel enthousiast, en veel kinderen kennen Hennie intussen van de clinics afgelopen jaren. Er zaten zeker een paar kinderen bij die graag willen terugkomen.

Hennie had een ballenton bij zich. De kinderen konden raden  hoeveel balletjes er  in de ton zaten. Toen alle clinics voorbij waren zijn er 5 kinderen terug gekomen om met mij samen de ballen te tellen. dat waren er 587.  De winnaar was eentje van de Laarhorst en krijgt een prijsje.

Met dank aan Hennie voor de leuke leiding, de mensen van het CIOS voor de overige organisatie en de scholen die aan ons gedacht hebben. Wij werken graag verder met alle drie de scholen. Binnenkort zijn er weer clinics voor de Laarhorst wederom met Hennie aan het hoofd.