Jeugdzaken 9 maart en 16 maart 2019.

Zaterdag 9 maart 2019.

Argus 2-Treffers 1 = 5-5.
De wedstrijd tussen de nummers 5 en 6 in deze landelijk C poule eindigde in een gelijkspel. Daar moest in ieder geval flink voor worden gereden, want  de route was Arnhem-Groningen-Harkstede. Voldoende tijd in de auto van coach en chauffeur Rik om de ploeg voor te bereiden. Het dubbel is al weken in orde. Jean is de kopman met twee scores, Yoran en Remko ieder één score. Eens zien of in de volgende  wedstrijd in en tegen GTTC Groningen er nog meer scores gehaald kunnen worden.

Hutaf 4-Treffers 2 = 3-7.
Coach Jeffrey was vooraf strijdlustig en hoop te op een maximaal resultaat in Huissen. Achteraf is de 3-7 een goed resultaat te noemen. De eerder van de week geblesseerde Lucas scoorde 3x, Ryan, die inmiddels ook wat seniorenwedstrijden achter de knopen heeft 2x en Koen wat magertjes 1x. Voldoende om de koppositie te behouden.

Zevenaar 3-Treffers 3 = 5-5.
Zo heel geduldig weet coach Daniël zijn man en vrouw schappen de goede kant uit te krijgen. Feng was heer en meester met 3 partijen, nu duidelijk de kopman van het team. Indy wist er 1 te winnen en die pot had zij echt nodig en ook Stijn wist 1x te winnen. Het team draait goed mee in de tweede klas.

Hutaf 6-Treffers 4 = 6-4.
Ook in dit team is het dubbel week voor week belangrijker aan het worden. Ster van de vroege ochtend wedstrijd was Arvid met 3x winst terwijl hij de avond er voor ook al flink aan de bak moest in zijn seniorenteam. Meindert en Nick bleven helaas zonder winst.

Treffers 5-DSV Relax 1 = 7-3.
Coach Jeffrey had het gevoel dat er iets meer in had gezeten. Tycho ontbrak wegens een vervelende blessure en invaller Maurits was eveneens niet inzetbaar. Max scoorde maximaal en Felix 2 van zijn 4  partijen. Het team staat nu 2 punten achter op de koploper TCB,

Treffers 6-Tian 3 = 3-7.
Een heerlijke stadsderby ! Er werd vrij en frank gespeeld in goede harmonie en met erg leuke wedstrijden om naar te kijken. De mooiste wedstrijd was Bence tegen Orlando. Beide spelers kregen van het publiek regelmatig een open doekje. Helaas misten wij Marnix waardoor een nederlaag niet viel  te vermijden. Bence pakte er drie, Ferron en Lucas deden hun best maar konden niet meer dan games winnen.Coach Albert was erg tevreden over het vertoonde spel.

Zaterdag 16 maart 2019.
12.00 uur, Groningen, GTTC 1-Treffers 1, chauffeur en coach is Rik
10.00 uur, Gendt, Getavé 1-Treffers 2,  chauffeur is Koen, coach is Jeffrey
10.00 uur, Beuningen,  TCB 1-Treffers 3, chauffeur is Indy, coach is Daniël
10.00 uur, Bemmel, Essentia 1-Treffers 4, chauffeur is  Meindert
10.00 uur, Beuningen, TCB 3-Treffers 5, chauffeur is Felix, coach is Daniël
11.00 uur, Wijchen, ONI 4-Treffers 6, chauffeur en coach is Albert.