Jeugdcompetitie 16 maart en 23 maart 2019.

Uitslagen zaterdag 16 maart.

GTTC 1-Treffers 1 = 4-6.
Team 1 krijgt de smaak te pakken. Hoe vaker er een trip naar het hoge noorden van land wordt gemaakt hoe beter de resultaten worden. Na de 5-5 tegen Blauw-wit en uit bij Argus nu een 4-6 winst in Groningen Stad. Remko was de topper met drie overwinningen, Yoran en Jean ieder 1x en het inmiddels robuuste dubbel 1x. Er zit weer wat kleur op de wangen bij het eerste. en bij coach Rik.

Getavé 1-Treffers 2 = 3-7.
Een leuke test uit in Gendt dat op tweede plaats bivakkeerde. Het begin was wat stroefjes maar gaandeweg de partij kreeg  coach Jeffrey zijn mannen goed aan de gang. Alle drie twee overwinningen en het dubbel ging naar onze kant. Na vijf wedstrijden is de kop positie verworven. Nu vast zien te houden.

TCB 1-Treffers 3 = 7-3.
Een warm onthaal werd verwacht van de koploper uit Beuningen.  Een 7-3- uitslag deed de verhoudingen recht. Feng is nu duidelijk de kopman met twee overwinningen. Stijn wist er 1 te scoren. Indy ondanks vijfde games helaas geen score. Het team draait goed mee in de middenmoot tweede klas. Coach Daniël blijft zijn mensen enthousiast aanvuren.

Essentia 1-Treffers 4 = 10-0.
Met alleen Nick als vaste teamlid en invaller Marnix uit team 6 was er vooraf weinig verwachting op een goed resultaat en dat kwam er ook niet. Onze mannen hebben zich ingezet maar Essentia is gewoon veel te sterk in deze klasse.

TCB 3-Treffers 5 = 4-6.
Nogmaals een wedstrijd waar de nummers één en twee elkaar tegenspel boden. Met inval coach Jan-Willem aan het hoofd werd een keurige 4-6 overwinning er uit gesleept. Invaller Bence uit team 6 scoorde één maal, Max bleef ongeslagen, Felix deed het goed met twee overwinningen en één van de twee dubbels was voor ons. Na vijf wedstrijden staat dit team gedeeld eerste in de vierde klas.

ONI 4-Treffers 6 = 4-6.
De kopmannen Bence en Marnix waren uitgeleend aan de teams vier en vijf dus waren de verwachtingen vooraf niet al te hoog. In de wedstrijd bleken de debuterende Anna, Ferron en Lucas echter zonder zenuwen te spelen en wisten ieder twee wedstrijden te pakken. Er waren veel vierde en vijfde games voor nodig dus het ging ook om de inzet en die was prima! Alleen ONI kopman Rens konden wij niet pootje lichten al moest ook hij er hard voor werken. Coach Albert had een prima ochtend.

Programma 23 maart aanstaande.

10.00 uur
Treffers 5-Hutaf 9
Treffers 6-Hutaf 10
Bar = Hesther  Hasper

14.00 uur
Treffers 1-SMD 1
Treffers 2-SKF 4
Treffers 3-GTTC Groesbeek 1
Treffers 4-TVO 1
Bar = mevr. de Jong