Jeugd uitslagen 23-3 en programma 30-3 en 31-3.

Uitslagen 23 maart 2019.

Treffers 1-SMD 1 = 5-5.
Al weken lang zijn Rik en zij mannen bezig een positieve serie op te bouwen. Uit in Winterswijk werd er duidelijk verloren. Thuis was er een verdiend gelijkspel. Man of the match vorige week was Remko, maar die kwam er nu niet aan te pas, 0x winst. Het dubbel was zoals steeds een degelijk punt. Jean metselden 2 overwinningen bijeen. Qua spel stak dit keer Yoran er boven uit met 2 overwinningen en een flitsende forehand.

Treffers 2-SKF 4 = 8-2.
Jeffrey en zijn mannen kwamen niet zo goed uit de startblokken. Een niet verwachte 2-2 tussenstand stond op het bord. Daarna gingen de ruggen krom en werden alle klippen omzeild. Het toegenomen zelfvertrouwen van alle spelers help in zo’n situatie. Ryan en Lucas 2x en man of the match Koen 3x winst.

Treffers 3-GTTC 1 = 3-7.
Ons qua leeftijden erg jonge derde team werd flink getest door de koplopers uit Groesbeek. Er waren veel vierde en vijfde games nodig voordat onze spelers capituleerden. Feng vocht met zichzelf en met de tegenstanders en kwam mooi 2x bovendrijven. Stijn kon 1x overwinnen en Indy ondanks winstkansen deze keer niet voor de winst gaan.  Een fraai technisch gevecht tegen oudere spelers. De vooruitgang is goed zichtbaar in dit team. Coach Daniël moest weer flink aan de bak.

Treffers 4-TVO 1 = 2-8.
De stemming in het team was dat er niet weer met 0-10 verloren zou gaan worden, kome wat er komen moge. Dat leverde een verbeten spelend vierde team op die zonder kopman Arvid aantraden.  Alle games die gewonnen konden worden zijn gewonnen alleen niet alle vijfde games konden gewonnen worden. Nick won er 1 en was nog een keer dichtbij. Maud was blij met haar overwinning. Meindert waas goed gemotiveerd, maar moest de snellere kleine mannen uit Oosterhout feliciteren. Coach Albert bleef zijn team de hele tijd aanvuren. 2-8 is akkoord als uitslag.

Treffers 5-Hutaf 9 = 10-0.
De blessure van Tycho duurt helaas voor hem nog voort en vierde man Maurits was niet beschikbaar. De jarige Felix en onze eigen Max bleven koel. Onder de aan vuringen van coach Jeffrey kwam er een top resultaat uit, waardoor de concurrentie nu twee punten achterstaat. Er is nog niets beslist.

Treffers 6-Hutaf 10 – 8-2.
Een gezellige partij met het tiende team van Hutaf. Vier tegen vier, dus veel wedstrijden individueel en twee dubbels. Lucas is in grote vorm en won zijn wedstrijden. Bence en Marnix kwamen geen moment in de problemen. Ferron kwam pas laat op schot hij verloor er twee al was de laatste pot van de dag het aankijken meer dan waard. Het team staat tweede achter Tian 3.

Een drukke en gezellige dag in Arnhem. Veel ouders die de teams goed ondersteunden. Dank aan Frank Hasper en mevrouw de Jong voor de geweldige bar ondersteuning.

Programma zaterdag 30-3:
11.00 uur, Winterswijk, SMD 2-Treffers 2
11.00 uur, Veenendaal, SKF 5-Treffers 4
13.00 uur, Amersfoort, Hoogland 1-Treffers 1
13.00 uur, Oosterhout, TVO 3-Treffers 5 en TVO 4-Treffers 6.
Treffers 3 is vrij.
Na dit weekeinde komt er een nieuw programma voor Treffers 2 en 3 voor de laatste drie weken.

Programma zondag 31-3:
Mathijs naar de finale jeugdranglijsttoernooien in Zoetermeer.