Jeugd verslagen 30 maart en 31 maart 2019. Programma 6 en 7 april 2019.

Zondag 31 maart 2019.
Namens Treffers heeft Mathijs Reef meegedaan aan de finale van de jeugdranglijsttoernooien te Zoetermeer. Het is hem gelukt derde te worden bij de jongens pupillen waardoor hij direct een pupil B licentie heeft veroverd. Met dank aan coach Marsha.

Zaterdag 30 maart.

Met het afscheid van Sietze Zoodsma nog in het hoofd volgde een druk zaterdag programma.

Hoogland 1-Treffers 1 = 9-1.
Net als thuis hadden onze mannen weinig in te brengen tegen de secuur spelende Amersfoorters. Ook invaller Tom (voor Remko) zag geen kans een spaak in het wiel te steken. Jean wist 1x te winnen en redde daarmee de eer. Voor Yoran helaas een 0.

SMD 2-Treffers 2 = 0-10.
Vooraf werd er op flinke tegenstand gerekend. Het tegendeel bleek het geval.  Hierdoor is team twee als nummer één afgevlagd. Er volgt nu nog een rondje van drie wedstrijden met de nummers 2, 3, en 4 uit de poule om het kampioenschap. Nog even doorzetten.

Team 3 was vrij.

SKF 5-Treffers 4 = 9-1.
Met invaller Maurits en met Meindert en NIck in de gelederen zat er een revanche voor de 4-6 thuis niet in. Nick is aardig op schot de laatste weken en wist er één te winnen. Daar bleef het helaas bij.

TVO 3-Treffers 5 = 4-6.
Een flinke test voor het vijfde team. Thuis was er net aan met 6-4 gewonnen. Tycho is nog steeds geblesseerd dus moest Bence opdraven. Dat deed hij perfect want met twee overwinningen de man of the match. Max ging van de 100 % score af en won er éën. Felix had een offdag en won er geen. Omdat de beide dubbels (beide keren met Max) winst opleverden rolde er alsnog een 4-06 overwinning uit. Nu één puntje achter op concurrent TCB, tegen wie de laatste wedstrijd thuis wordt gespeeld.

TVO 4-Treffers 6 = 6-4.
Een heerlijke partij in de starterscompetitie. De coaches Chris en Henk hebben zich prima vermaakt. Geen Bence dus was Marnix de kopman en won er keurig 2 van de 2. Ferron had dit keer goed ingespeeld en was er klaar voor. Hij won één van zijn twee wedstrijden. Lucas moest nog wennen aan zijn nieuwe materiaal en bleef net als Anna op de 0 staan. Met winst in één van de dubbels in ieder geval 4 punten binnen en nog steeds op plaats twee.

Programma zaterdag 6 april.

1000 uur:
Treffers 5-Tian 1
Treffers 6-Cevelum 1
1400 uur, Almelo, Blauwwit 1-Treffers 1
1430 uur, Nijmegen, Tn1-Treffers 4

Van Treffers 2 en 3 nog geen programma bekend.

Programma zondag 7 april.
10.00 uur verzamelen voor het starterstoernooi te Groesbeek. Er heen gaan Jelle, Anna, Sophie, Ferron en Maurits.