JEUGDCOMPETITIE ZATERDAG 9 FEBRUARI

Resultaten jeugdcompetitie 9 februari 2019.

Treffers 1-Hoogland 1 = 1-9.
Wat coach Rik en zijn manschappen ook probeerden, de Hooglanders bleven rustig en standvastig. 7x kwam het tot een vierde of vijfde game maar daar van kon er maar eentje door Remko gewonnen worden. Jean en de vrijdag bij de senioren goed spelende Yoran konden niet doordrukken. Geen goede start van het eerste derhalve.

Treffers 2-Litac 1 = 9-1.
Met Tom dit keer in de plaats van Ryan wist het tweede team in een gezellig drukke Treffers zaal Litac 1 te verschalken. De uitslag doet een walk over vermoeden, maar dat was zeker niet het geval. De Lichtenvoorders gaven zich niet zomaar over. Dat bleek wel uit de 7 vierde en vijfde games. Koen en Tom gingen voor de volle winst. Alleen Lucas moest 1x capituleren. Van de concurrentie houdt alleen Zevenaar 2 op dit moment de druk op de ketel.  Coach Jeffrey was tevreden.

Treffers 3-Litac 2 = 6-4.
De manschappen van coach Daniël moesten er flink aan trekken. Een goed spelende Mathijs was niet te kloppen door de Lichtenvoorders. Feng 2x en Stijn 1x hielden zich kranig. Ons in deze klas debuterende team staan warempel op de tweede plaats.

Treffers 4-SKF 5 5-5.
Na de zeperd van vorige week in het openingsduel uit bij TVO moest er iets rechtgezet worden tegen promovendus SKF 5, Het gepuzzel van coach Albert en de grote individuele inzet van onze spelers leverde een 3-0 voorsprong op. Daarna was het een beetje op en resteerde een 5-5 gelijkspel. Aanvoerder Arvid ging voorop in de strijd en pakte 2x winst net als de in hoog tempo spelende Maud. Meindert was tevreden over de 1x winst.  Er is duidelijk sprake van inzet en herstel.

Treffers 5-TVO 3= 6-4.
Een leuke en spannende uitwisseling Treffers en TVO stond op het programma.  Alle vaak nog zeer jonge spelers speelden naar hartelust ondersteund door Jeffrey en Albert. Kopman Felix van het vijfde team was nog niet hersteld van de griep maar liet zijn team niet in de steek, 1x winst. Tycho ontwikkeld zich tot een stabiele vierde klasser en pakte met inzet 2x winst. Grote man was Max die er flink voor moest werken maar toch 3x de overhand had. Ook hier 7x vierde en vijfde games nodig. Team 5 speelt om de bovenste plaatsen mee.

Treffers  6-TVO 4 = 5-5.
Ook hier een gelijkopgaande strijd waar de iets ervarener spelers aan beide zijden wat voorsprong hadden. Treffers kwam steeds op voorsprong, maar TVO liet zich niet op de kop zitten. De sfeer was leuk en uiterst sportief. Ferron was de jongste en won wel een game maar dit keer geen wedstrijd. Marnix was degelijk met 2x winst.  Bence debuteerde en kon er ook 2 winnen. Team 6 draait ook bovenin mee.

Dank aan de bardames die ons goed verzorg hebben en de andere ouders en belangstellenden. De sfeer was uitstekend.

Programma 16-2.
Geen competitie. Ryan en Feng naar het jeugdranglijsttoernooi te Soest.