HALVE FINALE NATIONALE JEUGDMEERKAMPEN.

Indy.

De voorlaatste ronde van de NJM. Het grootste en belangrijkste jeugdtoernooi van de NTTB. Dat begint met voorrondes in de afdelingen in oktober. Dan de kwartfinale in december , de halve finale in februari en de tweedaagse finale (12 deelnemers per groep) in juni in Panningen.
Indy was reserve voor de halve finale en blijdschap, zij mocht meedoen. Indy was er helemaal klaar voor en met prima ondersteuning van coach Daniël wist zij zich te plaatsen voor de finale in juni in Panningen. Zoiets lukt niet ieder jaar. Ofschoon vele Treffers leden haar zijn voorgegaan was dit in  meer dan tien jaar niet gelukt. Het spelen in de eigen zaal was niet onbelangrijk, maar doorslaggevend was de technische vooruitgang in de afgelopen maanden en de goede inzet. Proficiat !

De organisatie.
Treffers had de organisatie van deze halve finale. Toch een aardige klus met 162 spelers en idem coaches verdeeld over twee zalen in Arnhem en in Lent. Vorig jaar hebben wij de helft van de kwartfinale van de NJm goed georganiseerd. Nu volgde een nog betere prestatie tijdens de halve finale. Alle klussen, van het tafelopzetten met zijn allen, tot het runnen van de bar bij Treffers zelf, werden prima uitgevoerd. Treffers kan evenementen van deze grootte goed aan. Ook de kas klopte na afloop. Hartelijk dank aan Robert, Daniël, Theo, Nico, Jean, Franke, Hendrik en Gerrit voor hun tomeloze inzet.