Hasselt 2024

Het was weer Hasselt tijd. Al zo n 25 jaar trekt het de jeugdleden van Treffers naar Hasselt België. Aldaar wordt de Internationale Jeugd cup van Hasselt verspeeld. Met de Pinksterdagen slaan wij onze tenten op op De Beukenhof, het eigen terrein van de lokale club. Het kan er druk zijn, koud, warm, erg warm of zoals dit jaar, erg nat. De minder ervaren kampeerders hadden het zwaar. Alles wordt nat van het zweet en als de tentflap niet goed sluit dan … Onze gezamenlijke partytent met veel zitplaatsen was het centrum van het weekeinde en leverde ook veel bezoek op (zie foto).

Zoals wel vaker vertoond ging Treffers niet alleen. Anna, Nienke, Stijn, Mathijs, Thomas, Stef, Mitchell en Max kregen ondersteuning van Jelle en David uit Nieuwegein en van Marijn en Levi van Sc Velp.

Er gaat natuurlijk van alles mis en van alles goed in zo n weekeinde. Je kunt niet alles vooraf plannen. Vince kwam helaas niet ver met zijn camper en had heel veel werk om vervangend vervoer geregeld te krijgen. Uiteindelijk was hij er niet als eerste zoals gepland maar als laatste maar nog wel op tijd. Bart, René, Albert en Marijn waren dagelijks druk met het vervoeren van en naar de zalen. Vince was chef inkoop en kent nu alle winkels ter plekke. Bart was verantwoordelijk voor het avond eten, zie de foto hieronder. Bart, Daniel en Albert probeerden zo veel mogelijk spelers van advies te voorzien. 

Natuurlijk waren er erg goede Nederlandse Limburgers, matige en goede Walen, Fransen en Duitsers, team Iceland, Luxemburgers en nog veel meer.

Qua resultaten her volgende:
De teams:
De A boys (oudste jongens), onderaan in de poule volgens verwachting. [Mitchell, Marij, Levi]De B boys elite 1, tot en met zondag top gespeeld. Maandag ging het kaarsje uit tijdens de wedstrijd om plaats 5-6. Mooie voorbode voor het plaatsen voor de kampioenspoule volgend jaar [Stijn, Jelle, David]De b boys elite 2, ook onderin te vinden maar dat was verwacht [Mathijs, Stef, Max en Thomas].
De b girls, zoals verwacht in de finale tegen Erdmannhausen, helaas nipt verloren maar wel een grote beker (zie foto)
Individueel:
Anna een eerste plaats en Nienke een derde plaats. (zie de foto’s). De heren kwamen niet zo ver.

Onze dank aan de vervoerders die ons de trip mogelijk hebben gemaakt en dank aan iedereen voor de plezierige samenwerking.