NK jeugd 2024 B en A 11 en 12 mei.

NJK B 11 mei.

Dit zijn enkele van onze jeugdtoppers in actie tijdens de NJK B 2024. De grote kampioene is Anna Reef die de meisjes onder 15 klasse B won door simpelweg iedereen te verslaan. Zij mag zich morgen meten met de speelsters uit de A klasse. Ook zeer goed was Stijn Vreman die het tot de finale van de jongens onder 19 B klasse schopte. Helaas hield een loslopende tweede divisie speler hem nog tegen. Ook hij mag zich morgen meten met de A klasse.
Mitchell Rikken deelde in de vreugde in de jongens onder 23 klasse tot 1400 elo punten. Hij wist daar de tweede plaats te behalen. Super goed dus.
Mathijs begon goed met twee overwinningen maar moest zich tevreden stellen met de vierde plaats in zijn onder 19 poule.
Quinn mocht meedoen onder het motto kijken en leren. Ook hij werd vierde in zijn poule in de klasse onder 11 jaar. Ook erg goed.
Met dank aan onze coaches Geoffrey en Stef. En vooral aan super coach Daniel.
Ook dank aan de vervoerders-ouders die zich weer belangeloos ingezet hebben: Bart, Debby en Anke.
Een super dag.

Proficiat allemaal.

NJK A 12 mei.

Als gevolg van de goede prestaties van zaterdag mochten Anna ( m onder 15) en Stijn ( j onder 19) zondag meedoen maar dan bij de A spelers.
Dat verliep wonderwel. Anna won er eentje in haar poule. Dat was nog bijna genoeg geweest voor de eerste vervolgrondes, maar het game saldo was helaas net niet goed genoeg, Anna mocht ook dubbelen met Noor Luchtenburg en dat leverde een totaal onverwachte halve finale plaats op. Helaas verloren van de latere winnaar. Perfect toernooi voor Anna.

Stijn scoorde ook één overwinning in zijn enkel poule en leverde een eerste divisie scalp op. Uiteindelijk derde in zijn poule. In het dubbel met Iwan de Jager kwam het einde in de kwartfinale. Ook Stijn een perfect toernooi. Nu nog even afachten of dat nog een nieuwe licentie oplevert.

Marko kwam ook tot 1x winst in de poule en tot de kwart finale dubbel. Lof voor coach Joan.

Veel dank aan Daniël, die ook de tweede dag de touwtjes goed in handen had.

Nogmaals proficiat.