Resultaten 8 en 9 juni en programma 15 juni 2024.

Resultaten 8 juni 2024.
De eerste dag van de finale van de Nationale Jeugd Meerkampen te Panningen. Als slotstuk van een toernooi dat in oktober begint met de afdelingsvoorrondes nu de twaalfkamp die over twee  is gespeeld. Zoals al meer dan twintig jaren  tekende Wiel Schers uit Panningen samen met de NTTB voor de prima organisatie in een fraaie zaal waar doorgaans Limburgs top handbal te vinden is. Een top zware klus voor Anna op zaterdag. Er waren vier top favorieten en 8 gelijkwaardige niet toppers. Anna kreeg alle toppers op zaterdag. Daardoor prima ingeschoten maar de laatste partij tegen een schuifdame wilde niet echt lukken.

Resultaten 9 juni 2024.
Zelfde meerkamp zelfde Anna maar nu goed uitgerust tegen de gelijkwaardige opponenten. Eén dame deed niet mee dus dat was winst via een walkover. Daarnaast nog één partij gewonnen en een serie stevige spannende wedstrijden. Per saldo plaats 10 van de twaalf spelers en een tevreden Anna. Daniel heeft haar het hele weekeinde bijgestaan.
Tegelijkertijd was er een extra super onder 11 toernooi. Quinn was hiervoor aangemeld en hij heeft het zeer goed gedaan. In de voorronde de tweede plaats en daardoor geplaatst voor de finale ronde. In die ronde met vier spelers nog één overwinning en daardoor derde. Hij krijgt zijn emoties al weer wat beter onder controle. Nienke was voor het eerst als coach mee en dart ging perfect.

Met dank aan de supporting act van Stijn en Mathijs en de vervoerders Bart en Debby.

Programma 15 juni 2024.
De slot acte op toernooigebied is het B jeugd kwalificatie toernooi te Aalsmeer. Hiervoor zijn aangemeld Stef, Max, Nienke, Jacky en Jonathan. De indeling was maandag morgen nog niet bekend.
Het toernooi begint om 9.30 uur. Zaal is open om 8.30 uur. Reistijd ongeveer 75 minuten dus vertrek om 7.15 uur.
Auto moeder Nienke = moeder Nienke, Nienke,  Mathijs, Daniel en Wessel. Vertrek vanaf Treffers om 7.10 uur. Daarna Daniel ophalen.
Auto moeder Max = moeder Max, Max,  Stef, Jonathan en Jacky. Vertrek vanaf Albert om 7.15 uur.
Er zijn per klasse jongens meerdere B licentie verkrijgbaar en bij de meisjes onder 19 eentje.