Zaterdag 19 maart en zaterdag 26 maart 2022.

Resultaten zaterdag 19 maart 2022.

Treffers 1-Litac 1 = 5-5.
De kraker in de hoofdklasse dit weekeinde. Lang zag het er naar uit dat Litac de overhand zou krijgen. Na het dubbel stond het immers 1-3. Maar langzaam legden de Treffers mannen hun schroom af en ontstond een prima sportieve strijd. Na de tweede ronde enkel stond het 3-4. In de derde ronde enkel ontplofte de wedstrijd en leek het er op dat wij naar de 6-4 zouden gaan. Het resultaat was 5-5. Na lange afwezigheid en nog niet helemaal fit wist Tom toch 1x tot winst te komen en had met wat geluk ook nog een 2e partij kunnen pakken. Mitchell zat vol energie maar moest het ook met 1x winst doen. Het dubbel was aardig maar nog niet helemaal scherp genoeg. Eind goed al goed Stijn stond op en won 3 partijen met glans onze beste man vandaag. Team nu op de derde plaats.

Essentia 1-Treffers 2 = 3-7.
Met inval coach Vince op pad naar Bemmel. Jammer dat Bence 2x zijn partij niet uit kon krijgen. 3x Roemer en 3x Thijmen en samen het dubbel was natuurlijk ook dik in orde. Het team nu duidelijker op de vierde plaats.

Treffers 3-Litac 2 = 2-8.
Voor het inspelen viel Ferron ongelukkig met de fiets en kon niet meer meedoen. Dat was een tegenvaller. In ruil daarvoor was Max weer uit quarantaine en wist als enige tegen te scoren. Ook het dubbel werd onze prooi. De goed in vorm zijnde Wessel poedelde helaas net als Anna. Coach Henk hield iedereen goed bij de les en zag de progressie.

Treffers 4 was onverwacht vrij wegens corona bij de tegenstanders.

SKF 4-Treffers 1 = 9-1.
De uitslagen zijn zeer constant en elke week wint Hugo de eerste wedstrijd. Er wordt zeker niet slecht gespeeld of zonder inzet, maar deze derde klas is gewoon te zwaar voor ons vijfde. Inval coach Yoran zeer bedankt voor coachen en vervoer.

Litac 4-Treffers 6 = 7-3.
Een team met iets ervarener  spelers in de vierde klas. Dus een goed resultaat. Op Nienke na iedereen op het scorebord. De dubbels gingen helaas beide mis. Coach Martijn was tevreden over de sfeer en inzet.

HTTC 2-Treffers 7 = 9-1.
Ons team is het enige team met echte beginners en ook qua leeftijd duidelijk de jongste spelers. IN de volgende competitie zal blijken wat zij geleerd hebben. Nu waren wij blij met de winst van Wessel. Het komt goed met Tieme, Ayaan en Rens. Dank aan coach Renate.

Met dank aan inval barman Bart voor de ondersteuning.

Programma zaterdag 26 maart 2022.
1300 uur, Treffers 1-Treffers 2.
1100 uur, Westervoort, Westa 1-Treffers 4 met als coach en chauffeur MIchel.