Uitslagen 12 maart en programma 19 maart.

Uitslagen 12 maart 2022.

Treffers 2-Treffers 1 = 5-5.
De teamsamenstellingen moesten onverwachts gewijzigd worden aangezien Tom op het laatste moment covid bleek te hebben. Hierdoor team 2 met Ferron en team 1 met Bence in de gelederen.
Qua belangstelling was het erg rustig in de arena van Tafeltennis Nijmegen. In de wedstrijden zat genoeg vuur. Team 1 had lange tijd een voorsprong van 2 punten maar werd alsnog ingerekend in de laatste partijen. Bence 1x winst op Ferron, zij het op de nipper in de 5e game. Mitchell zeer goed met 3 overwinningen. Stijn was minder scherp en scoorde 1x..Thijmen solide met 2x winst en idem Roemer, zij het dat Mitchell hem te snel af was. Ferron 0, maar liet zien dat hij op de goede weg is. Het dubbel was duidelijk voor team 2. De top 4 teams in de hoofdklasse verschillen 1 tot 4 punten,
Odion 1-Treffers 3 = 2-8.
Zonder kopman Max uit nar Gaanderen. Dat liep buitengewoon gesmeerd. Aangemoedigd door coach Robert en chauffeur Chris wist Wessel ongeslagen te blijven en scoorden Ferron en Anna ieder 2 keer. Het team klimt langzaam op de ranglijst.
Treffers 4-Velp 2= 10-0.
Uit vorige week nog een 2-8. Nu was erg sprake van wilskracht aan onze kant. Invaller coach Jeffrey was wel te spreken over de inzet. Marnix, Levi en Stef pakte alle punten en lopen uit op de concurrentie.
Treffers 5-Velp 3 = 1-9.
In de andere derde klas precies het tegen over gestelde beeld. Coach Gerrit heeft de sfeer er goed in gekregen maar de resultaten ontbreken nog. Allen Hugo weet wekelijks op het scorebord te komen. Er is niets mis met de techniek van Stijn en Jonathan maar de iets oudere tegenstanders zijn hen steeds de baas.
Treffers 6-Litac 3 = 4-6.
Een best spannende wedstrijd met inval coach Romke op de bank. Nienke pakte heel goed 2 partijen. Jelle en Thomas ieder 2. Veel 5e en 4e games gespeeld tegen een tegenstander met iets meer ervaring. Prima resultaat. Het team komt al wat hoger in de klassering.
Treffers 7-Velp 4 = 1-9.
Met Stephan als coach deze ronde. Rens, Wessel, Ayaan en Tieme speelden prachtige wedstrijden maar kunnen nog niet genoeg doordrukken naar winst. Alleen Wessel, de meest ervaren speler in ons team, pakte 1x winst.

Programma 19 maart 2022.
thuis:
1300 uur, Treffers 1-Litac 1, coach is Jeffrey. De kraker in de hoofdklasse.
1300 uur, Treffers 3-Litac 2, coach is Henk
Albert opent om 1200 uur, Jeffrey sluit.
Bardienst is Chris.

Uit:
0900 uur, Bemmel;, Essentia 1-Treffers 2, coach is Daniel. Roemer en Thijmen komen vanuit Beek. Daniel en Bence vanuit Arnhem.
1400 uur, Westervoort, Westa 1-Treffers 4, coach en vervoer is Albert.
1100 uur, Veenendaal, SKF 4-Treffers 5, coach en vervoer is Yoran.
1400 uur, Lichtenvoorde, Litac 4-Treffers 6, coach en vervoer is Martijn.
1000 uur, Heteren, HTTC 2-Treffers 7, coach en vervoer is Renate.